Cyberpunk 2077 vs. GTA 5

GTA 5 gibi bir oyunu nasıl olurda Cyberpunk ile karşılaştırırsın, gerçekten inanılmaz. "Oyunlardan anlamam" adlı çalışman gayet başarılı, bi' kere her iki oyununda türleri farklı, kaldı ki bir çok noktada GTA Cyberpunk'tan kat ve kat daha iyi, bunu kabul edelim yani, Cyberpunk kendi türünün kaliteli örneklerinden fakat şimdilik şu saçma "meme" ve karşılaştırmaları yapmayın.

Dilimde tüy bitti hocam bu oyun gerçek bir RPG oyunu değildir.

Oyunun hikayesinin GTA 5 den kat kat iyidir .GTA 5 onlinedan ibarettir adamlar hikaye pek önemsememişler.

Sonraki oyun inceleme konunuzu "Minecraft vs GTA V" yapın bence. Cyberpunk 2077 bir açık dünya oyunu değil, RPG oyunu. Amaçlarının GTA V gibi bir oyun çıkarmak olduğunu düşünmüyorum. Eminim ki burada Cyberpunk'a çöp diyen veya balon diyen arkadaşlar oyunu oynamamıştır bile.

Eğer sen CP 2077 ile GTA V'i kıyaslıyorsan çıkan bu CP 2077 oyunu gerçek anlamda bir şeyler başarmış kii yılların satış rakamlarını elinde tutan oyun ve oyun firması olan Rockstar ile kıyaslıyorsun. Bazen ilk çıkan işlemciler ekran kartları RAM'ler vs. aldığımız zamanda sorunlar çıkabiliyor fakat birçok firma bunlara çözümlerde bulabiliyor lütfen ayrım gayrım yapmadan emekleri göz ardı etmeden oyunları eleştirelim bizim için 40 saatlik oyun altı üstü deyipte yerden yere vurup 7 8 yıllık emek verenlere nankörlük etmeyelim bu adamlar olmasaydı böyle bir oyun belki de hiç göremeyecektik elbette her zaman daha iyisi olur fakat en iyisi olana kadar beklemek daha mantıklı her şey senesinde ve tadında güzel o yüzden GTA V'i sevmeme rağmen dönüpte ilk çıktığı zamanlardaki keyfi alıyorum ben diyecek kadar oyunlara ön yargılı değilim.

Ne Cyberpunk'mış arkadaş ya... İki farklı tür oyunu karşılaştırmak niye ayrıca onu da anlamlandıramıyorum.

Bu arada RPG oyunu olduğuna katılmıyorum 2 tane şey seçince maalesef RPG olmuyor. Onun dışında dediklerinize okeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…