N NOHA Picopat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 708 Çözümler 3 6 Ocak 2024 #1 Ben GTA V'nin daha iyi olduğunu düşünüyorum. Karşılaştırma yapsak büyük ihtimal şöyle olur. Grafik: Cyberpunk 2077. Gerçekçilik: GTA V Hikaye: GTA V Oyun içi aktiviteler: GTA V Online: GTA V
Ben GTA V'nin daha iyi olduğunu düşünüyorum. Karşılaştırma yapsak büyük ihtimal şöyle olur. Grafik: Cyberpunk 2077. Gerçekçilik: GTA V Hikaye: GTA V Oyun içi aktiviteler: GTA V Online: GTA V
Turgineer Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2018 Mesajlar 11.460 Makaleler 15 Çözümler 64 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri --[Ekran Kartı]: GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8 GB --[İşlemci]: AMD Ryzen 5500 --[RAM]: GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 [2x8] --[Anakart]: GIGABYTE B450M K --[NVMe SSD] Kingston NV2 1 TB --[Monitör] Gigabyte G24F-2 --[Klavye-Mouse] Logitech MK120 --[Kulaklık] Corsair HS50 Pro _ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Ocak 2024 #2 Satın almak için mi karşılaştırıyorsunuz?
Arthur_Callahan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 2.158 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #3 Rockstar'ın bir oyunuyla herhangi bir oyun karşılaştırılamaz bence. Rockstar'ın oyunuyla Rockstar'ın oyunu karşılaştırılabilir.
Rockstar'ın bir oyunuyla herhangi bir oyun karşılaştırılamaz bence. Rockstar'ın oyunuyla Rockstar'ın oyunu karşılaştırılabilir.
4 463352 Hectopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 1.308 Çözümler 11 6 Ocak 2024 #4 Yapımcının tek önemseyeceği şey kaldırdığı para. Gta5 de bu konuda muazzam bir sonuç verdi onlar için. Gerisi çok da önemli değil
Yapımcının tek önemseyeceği şey kaldırdığı para. Gta5 de bu konuda muazzam bir sonuç verdi onlar için. Gerisi çok da önemli değil
hellomister Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.373 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer İstanbul 6 Ocak 2024 #5 Hikaye tartışılır ama diğerleri doğru gibi. Fakat oynanış CP2077'ye gider.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.640 Makaleler 21 Çözümler 97 6 Ocak 2024 #6 Cyber leş bir motora yapıldığı için olmamışlık hissi bir türlü geçmiyor. Taşıyamayacağı yükler vermişler zar zor taşıyor oyunu.
Cyber leş bir motora yapıldığı için olmamışlık hissi bir türlü geçmiyor. Taşıyamayacağı yükler vermişler zar zor taşıyor oyunu.
Behzatcdekihayalet Hectopat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 874 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hayalet 6 Ocak 2024 #7 NOHA dedi: Ben GTA V'nin daha iyi olduğunu düşünüyorum. Karşılaştırma yapsak büyük ihtimal şöyle olur. Grafik: Cyberpunk 2077. Gerçekçilik: GTA V Hikaye: GTA V Oyun içi aktiviteler: GTA V Online: GTA V Genişletmek için tıkla... Rockstar oyunlariyla karsilastirilacak tek oyun baska bir Rockstar oyunudur GTA V diyorum
NOHA dedi: Ben GTA V'nin daha iyi olduğunu düşünüyorum. Karşılaştırma yapsak büyük ihtimal şöyle olur. Grafik: Cyberpunk 2077. Gerçekçilik: GTA V Hikaye: GTA V Oyun içi aktiviteler: GTA V Online: GTA V Genişletmek için tıkla... Rockstar oyunlariyla karsilastirilacak tek oyun baska bir Rockstar oyunudur GTA V diyorum
quadroxxq Hectopat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 730 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #8 Arthur_Callahan dedi: Rockstar'ın bir oyunuyla herhangi bir oyun karşılaştırılamaz bence. Rockstar'ın oyunuyla Rockstar'ın oyunu karşılaştırılabilir. Genişletmek için tıkla... Rockstar'ın oyunları bambaşka
Arthur_Callahan dedi: Rockstar'ın bir oyunuyla herhangi bir oyun karşılaştırılamaz bence. Rockstar'ın oyunuyla Rockstar'ın oyunu karşılaştırılabilir. Genişletmek için tıkla... Rockstar'ın oyunları bambaşka
Arthur_Callahan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 2.158 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #9 quadroxxq dedi: Rockstar'ın oyunları bambaşka. Genişletmek için tıkla... Rockstar Games bir yana, diğer tüm oyun firmaları bir yanadır bana göre. Oyun dünyasının zirvesidir bu şirket.
quadroxxq dedi: Rockstar'ın oyunları bambaşka. Genişletmek için tıkla... Rockstar Games bir yana, diğer tüm oyun firmaları bir yanadır bana göre. Oyun dünyasının zirvesidir bu şirket.
bilmemem Hectopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 5.631 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #10 Behzatcdekihayalet dedi: Rockstar oyunlariyla karsilastirilacak tek oyun baska bir Rockstar oyunudur GTA V diyorum. Genişletmek için tıkla... GTA 5 ile piyasada ki o kadar çok oyun karşılaştırıl ki. Ve birçoğu daha iyi. RDR2 ile bile karşılaştırılacak çok oyun var.
Behzatcdekihayalet dedi: Rockstar oyunlariyla karsilastirilacak tek oyun baska bir Rockstar oyunudur GTA V diyorum. Genişletmek için tıkla... GTA 5 ile piyasada ki o kadar çok oyun karşılaştırıl ki. Ve birçoğu daha iyi. RDR2 ile bile karşılaştırılacak çok oyun var.