Cyberpunk 2077 vs Metro Exodus

zeonxx

Centipat
Daha fazla  
Şimdi iki oyun arasında kararsız kaldım Cyberpunk 2077 124 TL'ye Metro Exodus ise 187.

Not: Metro'nun ilk 2 oyunun yeni bitirdim. Metro Exodus oynamak da istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangisini daha çok seviyorsan onu al. Şahsen ben Cyberpunk'ı tercih ederdim. Diğer platformları bilmem ama PC için artık sorunların çoğu giderildi diyebilirim.

şu anlık cp 2077 alın metro exodus indirime 60-70 TL oluyordu o zaman alırsınız daha iyi olur bence.

Cyberpunk 2077 oyunun çoğu sorunu çözüldü. Eğer yakın zamanda Metro oyununu bitirdiyseniz, arada bağlantı kopmaması için ben Metro oyununu almanızı öneririm. Fakat uzun zaman sonra oynayacaksanız Cyberpunk 2077 oyununu almanızı öneririm. Hikaye konusunda sıkıntı olmaz ise paranız oldukça alın bu değerli iki oyunuda.

Cyberpunk 2077 oyunun çoğu sorunu çözüldü. Eğer yakın zamanda metro oyununu bitirdiyseniz, arada bağlantı kopmaması için ben metro oyununu almanızı öneririm. Fakat uzun zaman sonra oynayacaksanız Cyberpunk 2077 oyununu almanızı öneririm. Hikaye konusunda sıkıntı olmaz ise paranız oldukça alın bu değerli iki oyunuda.

Metro serisinin 2. oyunu 2 saat önce bitirdim ama Cyberpunk hem indirimde o yüzden istiyorum seçimim Cyberpunk olacak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı