Cyberpunk 2077 Xbox One S performansı

Evet Xbox One S'de oynayan birine sordum şimdi 30 25 FPS arası oynuyormuş galiba çok kalabalık çatışma sahnelerinde bu kadar düşüyor öyleyse fazla sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Bende One X var fakat birinci şahıs oyunu olduğu için 30 FPS beni çok dusunduruyor kasma hisseder miyim diye.

15 FPS veren Xbox One modeli. Xbox One S ile 25-30 FPS alırsınız. Fakat altını çizmek gerek. Bu oyun sıkıntılı. İnsanlar PS5 ile sorun yaşarken Xbox One S ne yapsın?

YouTube'daki testlerde oyun yağ gibi akıyor FPS dropları da olmuyor nereden buldunuz 15FPS verdiğini? 15FPS verecek olsa One S'e çıkmazdı zaten.
Azcık araştırırsan ne kadar rezalet bir oyun yaptıklarını görürsün (8-15 FPS) hani bu oyun Rockstar'ı geçecekti ne oldu?
Daha şimdiden PS4 ve ONE siparişleri iptal ediliyor ellerinde patladı oyun.

İnanmazsan diye bir de link koyacağım iyice ezberle bu oyunun ne kadar rezil olduğunu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…