Ben Cyberpunk 2077'dir AC: Valhalla'dır bu yeni çıkacak oyunları Xbox'ın gücüyle ve Ray Tracing özelliğiyle oynamak için Xbox Series X alacağım. Ama internette biraz araştırdım yabancı kaynaklar oyun çıktıktan 1 yıl sonra yeni nesil konsollara gelecek hatta 2022 diyen bile var. Ben bu oyunu en güzel şekilde oynamak için bu konsolu alıyorum ama oyunu oynamak için ekstra 1 yıl daha mı beklemem gerekiyor yani?
Hayır, beklemeniz gerekmiyor. Yabancı kaynakların dediğini yanlış anlamışsınız sanırsam.
Oyun çıkar çıkmaz yeni nesil konsollara da gelecek. Yani oyunu çıkar çıkmaz oynayabileceksiniz. Oyunun next-gen edition hâli 1 yıl sonra konsollara gelecek.
Hayır, beklemeniz gerekmiyor. Yabancı kaynakların dediğini yanlış anlamışsınız sanırsam.
Oyun çıkar çıkmaz yeni nesil konsollara da gelecek. Yani oyunu çıkar çıkmaz oynayabileceksiniz. Oyunun Next-gen Edition hâli 1 yıl sonra konsollara gelecek.
Sonraki jenerasyon kısmından bahsediyor. Şimdiki jenerasyonundan kasıt mevcut olan konsollar seviyesine göre törpülenmiş sürümdür desem daha iyi anlarsınız.