Cyberpunk 2077 Xbox Series X'e sonradan mı gelecek?

Elussi0n

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Ben Cyberpunk 2077'dir AC: Valhalla'dır bu yeni çıkacak oyunları Xbox'ın gücüyle ve Ray Tracing özelliğiyle oynamak için Xbox Series X alacağım. Ama internette biraz araştırdım yabancı kaynaklar oyun çıktıktan 1 yıl sonra yeni nesil konsollara gelecek hatta 2022 diyen bile var. Ben bu oyunu en güzel şekilde oynamak için bu konsolu alıyorum ama oyunu oynamak için ekstra 1 yıl daha mı beklemem gerekiyor yani?

Hayır, beklemeniz gerekmiyor. Yabancı kaynakların dediğini yanlış anlamışsınız sanırsam.

Oyun çıkar çıkmaz yeni nesil konsollara da gelecek. Yani oyunu çıkar çıkmaz oynayabileceksiniz. Oyunun next-gen edition hâli 1 yıl sonra konsollara gelecek.

Cahilliğime sayın "Next-gen Edition" ne demek?

Adı üzerinde, yeni nesil sürümü. "Yeni nesil" grafikler gelecek oyuna fakat bu oyunun çıkışından 1 yıl gibi bir süre sonrasında gerçekleşecek.

Anladım peki Ray Tracing ile bu haliyle oynama desteği var mı yeni konsollar için.

Xbox Series X ve PS5 için Ray Tracing özelliği 1 yıl sonra Next-gen Edition ile eklenecek.

Tamamdır merak ettiğim kısım buydu teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…