Çözüldü Cyberpunk 2077 yolumdayım görevi ortada kalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

emirhan4141

Megapat
Arkadaşlar, görevi baştan başlattım fakat olmuyor bir türlü. Otobüsü bulup F ile bağlanınca yükleme yapıyor. 100 oluyor, devamı yok. O şekilde kalıyor, çok bekledim fakat ne çıkabiliyorum bağlantıdan ne de devamı geliyor. Kalıyor ilerlemiyor, nasıl çözerim bunu? Oyuna baştan başlamak istemiyorum. (Fotoğraf yarım 4MB olması için)

Dosya Ekleri

• Screenshot_3.png
    2,6 MB · Görüntüleme: 125
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Save dosyasını masaüstüne al. Oyundaki save dosyasını sil. Dosya doğrulama işlemini yap. Ayarlardan bulut kaydetmeyi devre dışı bırakıp Steam'ı çevrimdışı yap. Ardından bilgisayarı yeniden başlat. Yine çevrimdışı şekilde oyunu başlat en baştan başlatacak korkma zaten masaüstüne almıştık saveyi.

Oyun başlar başlamaz karakter haraket edince ilk saveyi alacak hemen orada çık. Masaüstüne attığın save dosyasını eski yerine at çıkan soruya taşı ve değiştir de. Probleminin çözülmesi lazım.

Oyunu tekrar aç görevi geç. Görev bitince oyundan çıkıp steami çevrimiçi yapıp bulut kaydetmeyi aç.
Bende de geçen bir bug oldu. Save geri yüklemek ya da oyunun menüse girip tekrar save seçmek çözüm olmadı. Oyunu kapatıp açınca düzelmişti sadece. Eğer buda çözüm olmuyorsa görevi ingilizce şekilde aratıp aynı hatayı yaşayan insanların yorumlarına bakın.

Oyunda yan görevdeki eşyayı almayı denediğimde alamıyordum, oyunun dilini değiştirdim fayda olmadı bu sefer Cyberpunk 2077'yi Steam de açtığımda 1.5 MB lik güncelleme olduğunu ve güncellemeyi yaptıktan sonra kalıcı olarak çözülmesini sağladı, oysa ki güncellemeler zaten yapılmıştı fakat sanki bu durum oyundaki sorunumu anlamış ve yeni güncelleme gelmiş gibi oldu. Güncelleme var mı diye kontrol edin, çözüm olabilir.

Güncelleme yok hocam bulamadım bir türlü sanırım sileceğim :/

Save dosyasını masaüstüne al. Oyundaki save dosyasını sil. Dosya doğrulama işlemini yap. Ayarlardan bulut kaydetmeyi devre dışı bırakıp Steam'ı çevrimdışı yap. Ardından bilgisayarı yeniden başlat. Yine çevrimdışı şekilde oyunu başlat en baştan başlatacak korkma zaten masaüstüne almıştık saveyi.

Oyun başlar başlamaz karakter haraket edince ilk saveyi alacak hemen orada çık. Masaüstüne attığın save dosyasını eski yerine at çıkan soruya taşı ve değiştir de. Probleminin çözülmesi lazım.

Oyunu tekrar aç görevi geç. Görev bitince oyundan çıkıp steami çevrimiçi yapıp bulut kaydetmeyi aç.

Çözüm

Düzeldi hocam sağ olun.
Bir sonraki görevde benzer bir şey başıma geldi ve sildim oyunu benden bu kadar Cyberpunk için

Son düzenleme:
Rica ederim.

Bu arada bu çözüm sadece Cyberpunk'a özel olmayıp Steam ile ilgili oyunlarda bölümde sıkıntı yaşayıp geçemeyen tüm oyunlar için geçerlidir. Yani genel bir çözüm denilebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…