kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 5 Şubat 2021 #1 Oyunun orijinal dilinde var mı bilmiyorum ama bu nedir? Türkçe çevirmenler mi sallamış, CDPR kendisine mi sallamış bilemedim. Küfürleri sansürledim ve spoiler olarak veriyorum; Sürprizbozan
Oyunun orijinal dilinde var mı bilmiyorum ama bu nedir? Türkçe çevirmenler mi sallamış, CDPR kendisine mi sallamış bilemedim. Küfürleri sansürledim ve spoiler olarak veriyorum; Sürprizbozan
Mafia Picopat Katılım 5 Şubat 2021 Mesajlar 87 Çözümler 2 5 Şubat 2021 #2 kino dedi: Oyunun orijinal dilinde var mı bilmiyorum ama bu nedir? Türkçe çevirmenler mi sallamış, CDPR kendisine mi sallamış bilemedim. Küfürleri sansürledim ve spoiler olarak veriyorum; Sürprizbozan Eki Görüntüle 867496 Genişletmek için tıkla... Adamlar kendilerine sövmüşler resmen.
kino dedi: Oyunun orijinal dilinde var mı bilmiyorum ama bu nedir? Türkçe çevirmenler mi sallamış, CDPR kendisine mi sallamış bilemedim. Küfürleri sansürledim ve spoiler olarak veriyorum; Sürprizbozan Eki Görüntüle 867496 Genişletmek için tıkla... Adamlar kendilerine sövmüşler resmen.
3 300434 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 4.313 Makaleler 5 Çözümler 44 5 Şubat 2021 #3 Peki bunu kendi geliştiricilerine demesi...
fatihylmzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 4.485 Çözümler 9 5 Şubat 2021 #4 Hahaha çok iyiymiş, denk gelmek isterdim.
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.765 Makaleler 14 Çözümler 127 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 5 Şubat 2021 #5 Bence başka bir yapımcıya gönderme yapıyorlar, arkalarındaki poster bunu düşündüren etken.
Kensai Femtopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 96 Yer Osmaniye Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2021 #6 Söyleyiş biçimi doğru olmasa da haklı bir isyan olmuş.
Oğuzhan Necip Şahin Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mart 2015 Mesajlar 4.204 Makaleler 31 Çözümler 173 Yer Arlong Park Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknoloji Yazarı 5 Şubat 2021 #7 Büyük ihtimalle Türkçe çevirmenler sallamış gibi görünüyor.
Cingöz Recai Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.096 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Kıbrıs. 5 Şubat 2021 #8 Bunu ekleyen günde en az 12 saat çalışan cd projekt red çalışanı.
AhmetBirkan Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 782 Çözümler 2 5 Şubat 2021 #9 Motionless IN White dedi: Bence başka bir yapımcıya gönderme yapıyorlar, arkalarındaki poster bunu düşündüren etken. Genişletmek için tıkla... Apex?
Motionless IN White dedi: Bence başka bir yapımcıya gönderme yapıyorlar, arkalarındaki poster bunu düşündüren etken. Genişletmek için tıkla... Apex?
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 5 Şubat 2021 #10 Motionless IN White dedi: Bence başka bir yapımcıya gönderme yapıyorlar, arkalarındaki poster bunu düşündüren etken. Genişletmek için tıkla... Oradaki NPC'lerin önünde zar attıkları tahtaya benzer bir şey duruyor, tavla gibi düşün. Ona sövüyorlar sandım başta ama "geliştiriciler" kısmına anlam veremedim.
Motionless IN White dedi: Bence başka bir yapımcıya gönderme yapıyorlar, arkalarındaki poster bunu düşündüren etken. Genişletmek için tıkla... Oradaki NPC'lerin önünde zar attıkları tahtaya benzer bir şey duruyor, tavla gibi düşün. Ona sövüyorlar sandım başta ama "geliştiriciler" kısmına anlam veremedim.