M metehangul Femtopat Katılım 30 Temmuz 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #1 RAM GSKILL 8GB Ripjaws V 3600Mhz CL18 ( x2 ) Ekran kartı Gainward RTX 3060 Ti Ghost Anakart GIGABYTE B450M K (Rev. 1.0) İşlemci AMD Ryzen 5 5600 Öncelikle herkese merhaba. Başlıkta da belirttiğim gibi Cyberpunk 2077'de DLSS açamıyorum. Açmaya çalıştığım zaman "Doğrulama gerekli" ibaresiyle karşılaştım. -Ekran kartım 3060 Ti DLSS desteği var. -GeForce Experience üzerinden oyunu optimize ettim. -Dinamik çözünürlük ölçeklendirme ve FidelityFX kapalı. -Bütün sürücülerim güncel. Konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim. Not: Başka DLSS destekleyen oyunlarda deneme yapmadım.
Öncelikle herkese merhaba. Başlıkta da belirttiğim gibi Cyberpunk 2077'de DLSS açamıyorum. Açmaya çalıştığım zaman "Doğrulama gerekli" ibaresiyle karşılaştım. -Ekran kartım 3060 Ti DLSS desteği var. -GeForce Experience üzerinden oyunu optimize ettim. -Dinamik çözünürlük ölçeklendirme ve FidelityFX kapalı. -Bütün sürücülerim güncel. Konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim. Not: Başka DLSS destekleyen oyunlarda deneme yapmadım.
rhae Femtopat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2023 #2 Ustam çözebildin mi sorunu? Artı 0 Eksi
V veltrix Decapat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 87 2 Ekim 2023 #3 Cyberpunk DLSS doğrulama gerekli diyor RTX 3060 ekran kartım var. Cyberpunk'ta DLSS ışın izleme ayarı için doğrulama gerekli diyor. Nasıl düzeltirim? Sürücüm güncel. www.technopat.net Artı 0 Eksi
Cyberpunk DLSS doğrulama gerekli diyor RTX 3060 ekran kartım var. Cyberpunk'ta DLSS ışın izleme ayarı için doğrulama gerekli diyor. Nasıl düzeltirim? Sürücüm güncel. www.technopat.net
T tcpowerexe Hectopat Katılım 31 Temmuz 2019 Mesajlar 6 25 Ekim 2023 #4 Directx 12 indirin ve kurun. Artı 0 Eksi
rhae Femtopat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2023 #5 tcpowerexe dedi: Directx 12 indirin ve kurun. Genişletmek için tıkla... kurulumda directx 12yi nerde seçiyoruz? Hiç öyle seçenek sunduğunu hatırlamıyorum. Artı 0 Eksi
tcpowerexe dedi: Directx 12 indirin ve kurun. Genişletmek için tıkla... kurulumda directx 12yi nerde seçiyoruz? Hiç öyle seçenek sunduğunu hatırlamıyorum.