Sürprizbozan Cyberpunk 2077'de farklı sona ulaşılabilir mi?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

BlackMaster

Hectopat
Daha fazla  
Bir şey soracağım ben Cyberpunk 2077'de 3 son bitirdim şu ana kadar.

Şu Hanako filan imzalayıp beni başka bir bedene aktarcaklardi, aktardılar ancak uzay boşluğunda uyandık. Ne anlama geliyor, yani anlamadım ve ölmediği bir son var mı? Bir de gizli son varmış orada ölüyor muyuz, ölmüyor muyuz, anlamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hey sakin olun bütün sonları deniyorum ilk önce panam sonunu yapmıştım 3 son bitirdim ama o anlaşmayı anlamadığım için sordum ne oldu yani uzay boşluğunda uyandık.

Tüm sonlarda karakter ölüyor maalesef. Johnny'i dinlemeni öneririm. Rogue ile olan son bence en iyisi ve V'ye en yakışan son.
Tüm sonlarda karakter ölmüyor. Bazı sonlarda V ölüyor Johnny yaşıyor bazı sonlarda Johnny ölüyor V yaşıyor.

Tüm sonlarda karakter ölmüyor. Bazı sonlarda V ölüyor Johnny yaşıyor bazı sonlarda Johnny ölüyor V yaşıyor.

V tek bir son hariç tamamen ölüyor hikayenin sonunda. Vücudunda tümörler var ve bedeni 6 ay içerisinde iflas edecek. Alt, Johnny'i ayırsa bile kurtuluş yok.

Yalnızca Arasaka sonunda zihnini aynı Saburo Arasaka gibi kopyalamayı ve ileride uygun bir beden bulunursa aktarmayı teklif ediyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…