Kuirrass Hectopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 260 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2020 #21 Yanlışım Varsa Düzeltin dedi: Görmemiş olduğun bugu gelip burada paylaşmazsın güzel kardeşim, ilk önce görmen gerekir. Genişletmek için tıkla... Görmemiş olduğum bir bugu bence buraya yazarım mesela bir sürü bug görmeme rağmen daha crash yiyen bir araba ya da NPC görmedim .
Yanlışım Varsa Düzeltin dedi: Görmemiş olduğun bugu gelip burada paylaşmazsın güzel kardeşim, ilk önce görmen gerekir. Genişletmek için tıkla... Görmemiş olduğum bir bugu bence buraya yazarım mesela bir sürü bug görmeme rağmen daha crash yiyen bir araba ya da NPC görmedim .
Yanlışım Varsa Düzeltin Kilopat Katılım 22 Kasım 2018 Mesajlar 916 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2020 #22 Kuirrass dedi: Görmemiş olduğum bir bugu bence buraya yazarım mesela bir sürü bug görmeme rağmen daha crash yiyen bir araba ya da NPC görmedim . Genişletmek için tıkla... Oyuna adam akıllı güncelleme gelmezse yakın bir zamanda göreceğine eminim.
Kuirrass dedi: Görmemiş olduğum bir bugu bence buraya yazarım mesela bir sürü bug görmeme rağmen daha crash yiyen bir araba ya da NPC görmedim . Genişletmek için tıkla... Oyuna adam akıllı güncelleme gelmezse yakın bir zamanda göreceğine eminim.
Xcylde Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 1.872 Çözümler 7 11 Aralık 2020 #24 Mark Zuckerberg dedi: Arabanın kaplaması bozuldu. Genişletmek için tıkla... Hocam bende de görünmez araba oldu. Hani bir yere giderken araba kullanan yapay zekalar varya. İşte bir adam beni arabanın içinden silah sıkarak öldürdü yoldayken öldürdü. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Aralık 2020
Mark Zuckerberg dedi: Arabanın kaplaması bozuldu. Genişletmek için tıkla... Hocam bende de görünmez araba oldu. Hani bir yere giderken araba kullanan yapay zekalar varya. İşte bir adam beni arabanın içinden silah sıkarak öldürdü yoldayken öldürdü.