Cyberpunk 2077'de hâla çok fazla bug var mı?

scrop39.5

Megapat
Makaleler
1
Epic'te inidrimde almak istiyorum. Hala bug var mı bir de bu 60TL'lik kupon tek alışveriş için mi geçerli farklı günlerde aldığım şeyler olursa her seferinde 60TL düşecek mi?

Evet hala oyun içi hatalar mevcut. Fakat hataları zamanla gelecek yama notları ile iyice azaltacaklardır. Ayrıca bir daha bu oyunu 60 TL'ye bulabileceğini sanmıyorum. Kur güncellemesi gelecektir yıl başında. Kuponu her kullandığında kupon yenileniyor ayrıca.

Torrenten oynuyorum orada hiç hataya rastlamadım.

Bende 6 ay önce oynadım hiçbir soruna rastlamadım ama şansa yine çıkabilir ama çok çok düşük bir ihtimal.

Korsana destek yok.

Korsanlık bir yardım falan istemedim ki hocam bu yüzden yasak değil ben hikayeli oyuna para vermem hayır veren kişi veriyorda ben vermiyorum diye onun niye zoruna gidiyor bilmiyorum ama ağlamaları hoşuma gidiyor :) adam gelmiş benim hayatımı yönlendiriyor olum sen kimsin ki bana neyi yapıp yapmayacağımı söylüceksin ya sabır :D sana demiyorum genel olarak özet.

Korsanlık bir yardım falan istemedim ki hocam bu yüzden yasak değil ben hikayeli oyuna para vermem hayır veren kişi veriyorda ben vermiyorum diye onun niye zoruna gidiyor bilmiyorum ama ağlamaları hoşuma gidiyor :) adam gelmiş benim hayatımı yönlendiriyor olum sen kimsin ki bana neyi yapıp yapmayacağımı söylüceksin ya sabır :D sana demiyorum genel olarak özet.
Haklısınız hocam. Ben ironi yaptım sadece.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00