körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.727 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 13 Aralık 2020 #11 56153 dedi: Hayır, orasını değiştirme şansınız yok. Sürprizbozan: Kaderi her türlü ölüyor. Genişletmek için tıkla... Sağ olun utku hocam. 282742 dedi: oyunun bu kısmını bile official cinematic Trailer'da gösterdiler aslında. Fazla şaşırılacak bir durum değil. Genişletmek için tıkla... Spoiler olmasın diye sadece başını açıp kapamıştım. Oyunun sonunda da jackie adına içip bir de cenazesine gittim. Delikanlı adamdın be jackie. #Respect. Son düzenleme: 15 Aralık 2020
56153 dedi: Hayır, orasını değiştirme şansınız yok. Sürprizbozan: Kaderi her türlü ölüyor. Genişletmek için tıkla... Sağ olun utku hocam. 282742 dedi: oyunun bu kısmını bile official cinematic Trailer'da gösterdiler aslında. Fazla şaşırılacak bir durum değil. Genişletmek için tıkla... Spoiler olmasın diye sadece başını açıp kapamıştım. Oyunun sonunda da jackie adına içip bir de cenazesine gittim. Delikanlı adamdın be jackie. #Respect.