Cyberpunk 2077'de Judy ile nasıl beraber olunur?

SimonFive

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 5070TI 16gb - AMD RYZEN 5 7600X
32GB RAM- 2TB M2 SSD - Asus Prime B650M-R
Arkadaşlar oyunda karakterim erkek, Judy'i görünce dayanamıyorum onunla birlikte olmak, çoluk çocuğa karışmak istiyorum. Ölmeden önce bebeğimizi kucağıma almak, mutlu bir hayat geçirmek istiyorum. Nasıl tavlayacağım Judy'i? Ona çok aşığım onunla yaşamak istiyorum öleceğimi bilsem bile son günlerimi onun kucağında geçirmek istiyorum.

Hayatımın anlamı, Judy'im

Kadın karakter açman lazım veya nexusdan modunu indirmen gerek ama ben modu yapamamıştım, trainer tarzı bir şey oyun içi menüsünden ayarlaman gerekiyordu diye hatırlıyorum.

Kadın karakter açman lazım veya nexusdan modunu indirmen gerek ama ben modu yapamamıştım, trainer tarzı bir şey oyun içi menüsünden ayarlaman gerekiyordu diye hatırlıyorum.
Modun tam olarak ismi nedir?

Epic gamesden oynuyorum.

Judy sanırsam eşcinseldi. Ayrıca bu tarz "yetişkin" içerikler maksimum 1-2 sahne ile gösteriliyor. Çok seviyorsanız malum sitelerden izleyin. Oyunun kendisi böyle bir yapıda değil zaten pek.

Judy sanırsam eşcinseldi. Ayrıca bu tarz "yetişkin" içerikler maksimum 1-2 sahne ile gösteriliyor. Çok seviyorsanız malum sitelerden izleyin. Oyunun kendisi böyle bir yapıda değil zaten pek.
Dlc ile birlikte bolca mesajlaşma ve ek buluşma vs imkanı oluyor.

İleride seninle birlikte olmayı teklif ediyor bir görev başında ya da sonunda olması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…