Çözüldü Cyberpunk 2077'de MFG özelliği yok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Eğer steamdeyse Cyberpunk'a sağ tık yap özelliklere tıkla betalar gel beta katılımı var oraya tıkla 2.13'ü seç.

Bu arada gerek kalmadı sorunu çözdüm. Önce donanım hızlandırmalı GPU zamanlaması açtım.
Sonra yeniden başlattım. Bilgisayar açılınca NVIDIA'dan oyunu optimize ettim girdim ve sorun çözüldü.

Dosya Ekleri

• 1752865928251.png
    1752865928251.png
    2,6 MB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:
Oyunu nereden aldın Steam mi eğer Steam ise sürüm düşür 2.13'e al ben bütün gece uğraştım bu sorunu çözmek için 2.13 de 3 tane seçenek oluyordu şu an oyun iniyor. Oyunu sildim 2.13 sürümü olarak yüklüyorum eğer çözülürse aynısını sen de yap.

Oyunu nereden aldın Steam mi eğer Steam ise sürüm düşür 2.13'e al ben bütün gece uğraştım bu sorunu çözmek için 2.13 de 3 tane seçenek oluyordu şu an oyun iniyor oyunu sildim 2.13 sürümü olarak yüklüyorum eğer çözülürse aynısını sende yap.

Oyun az önce yüklendi girdim 3 seçenek var ama direk FSR 3'e atlıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu nereden aldın Steam mi eğer Steam ise sürüm düşür 2.13'e al ben bütün gece uğraştım bu sorunu çözmek için 2.13 de 3 tane seçenek oluyordu şu an oyun iniyor oyunu sildim 2.13 sürümü olarak yüklüyorum eğer çözülürse aynısını sende yap.

Oyun az önce yüklendi girdim 3 seçenek var ama direk FSR 3'e atlıyor.

2.13 sürümünü nasıl indiririm?

Eğer steamdeyse Cyberpunk'a sağ tık yap özelliklere tıkla betalar gel beta katılımı var oraya tıkla 2.13'ü seç.

Bu arada gerek kalmadı sorunu çözdüm. Önce donanım hızlandırmalı GPU zamanlaması açtım.
Sonra yeniden başlattım. Bilgisayar açılınca NVIDIA'dan oyunu optimize ettim girdim ve sorun çözüldü.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı