Eğer steamdeyse Cyberpunk'a sağ tık yap özelliklere tıkla betalar gel beta katılımı var oraya tıkla 2.13'ü seç.
Sürücüden oyunu optimize et.
Sürücüden oyunu optimize et.
Oyunu nereden aldın Steam mi eğer Steam ise sürüm düşür 2.13'e al ben bütün gece uğraştım bu sorunu çözmek için 2.13 de 3 tane seçenek oluyordu şu an oyun iniyor oyunu sildim 2.13 sürümü olarak yüklüyorum eğer çözülürse aynısını sende yap.
Oyunu nereden aldın Steam mi eğer Steam ise sürüm düşür 2.13'e al ben bütün gece uğraştım bu sorunu çözmek için 2.13 de 3 tane seçenek oluyordu şu an oyun iniyor oyunu sildim 2.13 sürümü olarak yüklüyorum eğer çözülürse aynısını sende yap.
Oyun az önce yüklendi girdim 3 seçenek var ama direk FSR 3'e atlıyor.
2.13 sürümünü nasıl indiririm?
Eğer steamdeyse Cyberpunk'a sağ tık yap özelliklere tıkla betalar gel beta katılımı var oraya tıkla 2.13'ü seç.
Bu arada gerek kalmadı sorunu çözdüm. Önce donanım hızlandırmalı GPU zamanlaması açtım.
Sonra yeniden başlattım. Bilgisayar açılınca NVIDIA'dan oyunu optimize ettim girdim ve sorun çözüldü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.