Cyberpunk 2077'de nasıl iyi ekipmanlar alınır?

Nami

Decapat
Oyunu sadece ama sadece ana hikayeyi oynayarak bitirdim ve şu anda baştan başlayıp tadını çıkara çıkara oynuyorum. YouTube'da gezinirken de şu videolara denk geldim:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Benim burada sorduğum nasıl adam gibi iyi oynarım değil. Adamın ekipmanlarını nasıl bulurum? Ne yapmam lazım? Yani hangi silahı almalıyım, hangi siber donanımı kullanmalıyım vs.
mesela avcı tüfeği kullanıyorum. Adamın dibinden HS atmama rağmen adam tek yemiyor veya sandevistan alıp taktığım zaman hızlı hack yapamıyorum gibi. Bunun için ne yapmalıyım? Yan görevlerde ilerledikçe zaten otomatik gelişir miyim?

Sandevistan alınca hack yapamazsın zaten istediğin oyun tarzına göre build çıkıyorsun videolarda da zaten oyun içinde rahatçana bulabileceğiniz silahları kullanıyor adam. Karakterini tam potansiyeline çıkartmak için yan görev yapman şart tabiki.

Videodaki adam mod kurmuş muhtemelen.

Adamın silahlarını kara borsada, silahcıda herhangi bir silah dükkanında bulabilirsin örneğin benim Build'im 1. sete taramalı tüfek susturucu 2. tabanca susuturuculu (kombat yapmak için) 3. sete bıçak ekliyorum, sandevistan değil de DLC varsa kara duvar sibersayarını kullan eğer DLC yoksa, sibersayar al 24 RAM'lı olan var biraz pahalı ama alırsan harika olur. Bazen gizli yerlerde silahlar oluyor araştırın hatta bir tane konuşan silah vardı onu alabilirsiniz fakat silah başınızı ağrıtabilir ara bir bam bam di dam filan diyor konuşuyor sizin zevkinize kalmış bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…