Cyberpunk 2077'den nefret ettim!

Ben savunmadım ama gerçekten grafikler ben sevmedim çok göz yoruyor katılıyorum bu kadar fazla sistem gereksinimi istemesi gereksiz ben yanlış okudum

1050TI ile gayet rahat oynuyorum ayrıca 1050TI üstü kaç kişide ekran kartı var nasıl bir yaklaşımdır? Dünya Türkiye'den ibaret değil. Sen 1500 TL'ye boş kasa alırken adamlar 1500 Dolara RTX 3090 alıyorlar hatırlatırım.

Ben Ryzen 3 3200G ve Vega 8 ile 720P'de güzelce oynayarak bitirdim. Senin PC neden böyle anlamadım.

Oyun ne durumda? Optimizasyonlar yapıldı mı? Şu ara almayı düşünüyorum. Sistemim RTX 3080 bazlı, ancak yine de buglar sebebiyle can sıkan durumları fazla ise beklemeyi tercih ederim.

Paragraf kullanın hiçbir şey anlaşılmıyor.

Oyunu ön siparişte alıp çıktığı ilk gün oynmaya başladım ve 1 hafta gibi bir sürede bitirdim, daha sonra birkaç ay önce tekrar indirip oynadım. Arada dağlar kadar fark var, buglar ve hatarin büyük çoğunluğu giderilmiş ilk bitirdigimde onlarca bug ile karsilasmisken geçen ay herhangi bir hata veya bug ile karşılaşmadım. Oyun optimizasyonu ve stabilitesidr gayet artırılmış ilk seferde RTX 2060 kartımla yer yer FPS droplar ile karşılaşırken şu an Ultra grafikler DLSS kalite de rahatlıkla oynayabiliyorum. Ama oyunun bende yarattığı hype i hala tatmin etmedi o ayrı bir konu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…