HeyUgurr Megapat Katılım 27 Aralık 2016 Mesajlar 509 Çözümler 9 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yemeksepeti Kuryesi 25 Temmuz 2022 #11 kino dedi: @HeyUgurr cezaevinden çıkan bir eleman var hani bizi polis cipine bindiriyorlar eleman aydınlandım falan diyor. Polis olan ise River'ın kardeşini arıyoruz. Genişletmek için tıkla... River hikayesini yaptım fakat diğerini yapmamış olabilirim. Görevin adını hatırlıyor musun?
kino dedi: @HeyUgurr cezaevinden çıkan bir eleman var hani bizi polis cipine bindiriyorlar eleman aydınlandım falan diyor. Polis olan ise River'ın kardeşini arıyoruz. Genişletmek için tıkla... River hikayesini yaptım fakat diğerini yapmamış olabilirim. Görevin adını hatırlıyor musun?
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 25 Temmuz 2022 #12 HeyUgurr dedi: River hikayesini yaptım fakat diğerini yapmamış olabilirim. Görevin adını hatırlıyor musun? Genişletmek için tıkla... İngilizcesi Sinnerman diye geçiyordu Türkçe çevirisini unuttum. Görevi Wakako veriyordu. Bu görseli hatırlarsan yapmışsındır. Sürprizbozan
HeyUgurr dedi: River hikayesini yaptım fakat diğerini yapmamış olabilirim. Görevin adını hatırlıyor musun? Genişletmek için tıkla... İngilizcesi Sinnerman diye geçiyordu Türkçe çevirisini unuttum. Görevi Wakako veriyordu. Bu görseli hatırlarsan yapmışsındır. Sürprizbozan
HeyUgurr Megapat Katılım 27 Aralık 2016 Mesajlar 509 Çözümler 9 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yemeksepeti Kuryesi 25 Temmuz 2022 #13 kino dedi: İngilizcesi Sinnerman diye geçiyordu Türkçe çevirisini unuttum. Görevi Wakako veriyordu. Bu görseli hatırlarsan yapmışsındır. Sürprizbozan Eki Görüntüle 1463895 Genişletmek için tıkla... Yapmadım bunu ilginç.
kino dedi: İngilizcesi Sinnerman diye geçiyordu Türkçe çevirisini unuttum. Görevi Wakako veriyordu. Bu görseli hatırlarsan yapmışsındır. Sürprizbozan Eki Görüntüle 1463895 Genişletmek için tıkla... Yapmadım bunu ilginç.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 25 Temmuz 2022 #14 @HeyUgurr harita tamamen temiz mi? Bitirdiğim görevlerin listesini atayım diyecektim ekran görüntüsü al al bitmez. Telefonunu ve haritayı kontrol et.
@HeyUgurr harita tamamen temiz mi? Bitirdiğim görevlerin listesini atayım diyecektim ekran görüntüsü al al bitmez. Telefonunu ve haritayı kontrol et.