samet4747 Hectopat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 1.853 Çözümler 3 26 Haziran 2022 #21 Ssansarsalvo dedi: FSR 2.0 grafikleri düşürüyor mu? Genişletmek için tıkla... DLSS kadar pürüzsüz bir görüntü sağlamıyor olsa da, asgari derecede görüntüyü bozmuyor. Yusuf663 dedi: FSR 1.0 GTA 5'e gelmişti yani RDR 2'ye de gelebilir. Genişletmek için tıkla... Böyle bir şey hatırlamıyorum, emin misiniz? Aktif olarak GTA 5 oynuyorum, FSR yok.
Ssansarsalvo dedi: FSR 2.0 grafikleri düşürüyor mu? Genişletmek için tıkla... DLSS kadar pürüzsüz bir görüntü sağlamıyor olsa da, asgari derecede görüntüyü bozmuyor. Yusuf663 dedi: FSR 1.0 GTA 5'e gelmişti yani RDR 2'ye de gelebilir. Genişletmek için tıkla... Böyle bir şey hatırlamıyorum, emin misiniz? Aktif olarak GTA 5 oynuyorum, FSR yok.
Yusuf663 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 2.167 Çözümler 3 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2022 #22 samet4747 dedi: DLSS kadar pürüzsüz bir görüntü sağlamıyor olsa da, asgari derecede görüntüyü bozmuyor. Böyle bir şey hatırlamıyorum, emin misiniz? Aktif olarak GTA 5 oynuyorum, FSR yok. Genişletmek için tıkla... Mod ile yapıldı bende yapmıştım fakat berbat olmuştu görüntü geri sildim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
samet4747 dedi: DLSS kadar pürüzsüz bir görüntü sağlamıyor olsa da, asgari derecede görüntüyü bozmuyor. Böyle bir şey hatırlamıyorum, emin misiniz? Aktif olarak GTA 5 oynuyorum, FSR yok. Genişletmek için tıkla... Mod ile yapıldı bende yapmıştım fakat berbat olmuştu görüntü geri sildim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
samet4747 Hectopat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 1.853 Çözümler 3 26 Haziran 2022 #23 Yusuf663 dedi: Mod ile yapıldı bende yapmıştım fakat berbat olmuştu görüntü geri sildim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Yusuf663 dedi: Mod ile yapıldı bende yapmıştım fakat berbat olmuştu görüntü geri sildim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
volkankelebek Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2016 Mesajlar 3.502 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2022 #24 Bende RDR 2 DLSS kısmı bilene görünmüyor ne yapsam acaba.
rocpai212 Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 462 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2022 #25 volkankelebek dedi: Umarım RDR 2 boyle bir şey yaparlar mod olarak gelir. Genişletmek için tıkla... Yaptılar bile hocam
volkankelebek dedi: Umarım RDR 2 boyle bir şey yaparlar mod olarak gelir. Genişletmek için tıkla... Yaptılar bile hocam
samet4747 Hectopat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 1.853 Çözümler 3 4 Temmuz 2022 #26 RDR 2 içinde geldi RDR 2'ye FSR 2.0 modu geldi!
volkankelebek Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2016 Mesajlar 3.502 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2022 #27 rocpai212 dedi: Yaptılar bile hocam. Genişletmek için tıkla... Evet konusunu gordum ve denedimde.
rocpai212 Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 462 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2022 #28 volkankelebek dedi: Evet konusunu gordum ve denedimde. Genişletmek için tıkla... Sonuç nasıl hocam
volkankelebek Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2016 Mesajlar 3.502 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2022 #29 rocpai212 dedi: Sonuç nasıl hocam. Genişletmek için tıkla... Güzelde DLSS ayarlarını değişince ekran beyaz oluyor ve yavaşça o beyazlık gidiyor normale dönüyor bunun dışında 10-15 FPS farkı gördüm ancak kamp gibi yerlerde çok fazla bir farkı olmadı bende.
rocpai212 dedi: Sonuç nasıl hocam. Genişletmek için tıkla... Güzelde DLSS ayarlarını değişince ekran beyaz oluyor ve yavaşça o beyazlık gidiyor normale dönüyor bunun dışında 10-15 FPS farkı gördüm ancak kamp gibi yerlerde çok fazla bir farkı olmadı bende.