Cyberpunk 2077'ye zam gelir mi?

Steamreis

Femtopat
Cyberpunk 2077 almayı planlıyorum. AAA oyunlarına zam gelebilir, sizce de gelir mi? Büyük oyun olarak sadece Cyberpunk ve Hogwarts Legacy'e sahip değilim. Alsam mı, yani zam gelir mi?

Eğer oynayacaksanız satın almanız mantıklı bir hareket olacaktır. Oynamadığınız ya da oynamayacağınız oyuna boş yere para vermenize gerek yok. Tahminimce oyunun fiyatı 1150 TL olacaktır, oynamayı düşünüyorsanız doğrudan almanızı tavsiye ediyorum.

Çok yüksek ihtimalle gelecek. Phantom Liberty'i 400'den 800'e ve ana oyunu da 800'den 1600'e çekeceklerini düşünüyorum.

Dostum Cyberpunk dolar kuru olarak 15'ten hesaplanmış 1600'e çıkamaz fakat 1199 TL'ye çıkacaktır

Hocam büyük oyun koleksiyonu yapıyorum oynarım ya da oynamam belli olmaz ama büyük oyun olarak sadece Hogwarts Legacy ve Cyberpunk eksik o yüzden alacağım Hogwarts Legacy kesin oynayacağım fakat GTX 1650 16 GB RAM i5 işlemcili bir laptopa sahibim kaldırırsa düşük ayarlarda Cyberpunk'da oynarım

Dolar kuru işi sıkıntı bu arada. Sonbaharın başları gibi yine değişecek muhtemelen.
Ayrıca Cyberpunk'ı rahat oynarsınız. Benzer sistemde mediumda sabit 30 FPS alıyordum (ilk çıktığında).

Dolar kuru işi sıkıntı bu arada. Sonbaharın başları gibi yine değişecek muhtemelen.
Ayrıca Cyberpunk'ı rahat oynarsınız. Benzer sistemde mediumda sabit 30 FPS alıyordum (ilk çıktığında).

Rahat oynarsan GTX1650 düşük ayarlarda 720 PC yeter mi? Ayrıca 30 FPS iş görmez

Rahat oynarsan GTX1650 düşük ayarlarda 720 PC yeter mi? Ayrıca 30 FPS iş görmez
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Buyrun burada testi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…