W w1B Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 396 Çözümler 1 24 Eylül 2020 #1 Bazı kişiler ayarları High'ta anca oynarsın dediler de. Size de sormak istedim. Ayrıca RTX ve dlls için ne söyliyebilirsiniz?
Bazı kişiler ayarları High'ta anca oynarsın dediler de. Size de sormak istedim. Ayrıca RTX ve dlls için ne söyliyebilirsiniz?
retr0_ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2016 Mesajlar 1.328 Çözümler 2 24 Eylül 2020 #2 2K da en yüksekte oynarsın. Artı 0 Eksi
ardayzr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2018 Mesajlar 2.576 Çözümler 20 Yer One With the Force Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Metalurji ve Malzeme Mühendisi 24 Eylül 2020 #3 Optimizasyonu güzel duruyor sıkıntı çekmezsiniz herkese inanmayın. Artı 0 Eksi
retr0_ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2016 Mesajlar 1.328 Çözümler 2 24 Eylül 2020 #4 En az 2K bu arada. Daha da yükseltirsin bence. Özellikle DLSS ile.. Artı 0 Eksi
KS KS W w1B Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 396 Çözümler 1 24 Eylül 2020 #5 retr0_ dedi: 2K da en yüksekte oynarsın. Genişletmek için tıkla... ardayzr dedi: Optimizasyonu güzel duruyor sıkıntı çekmezsiniz herkese inanmayın. Genişletmek için tıkla... retr0_ dedi: En az 2K bu arada. Daha da yükseltirsin bence. Özellikle DLSS ile.. Genişletmek için tıkla... RTX için ne derseniz? Artı 0 Eksi
retr0_ dedi: 2K da en yüksekte oynarsın. Genişletmek için tıkla... ardayzr dedi: Optimizasyonu güzel duruyor sıkıntı çekmezsiniz herkese inanmayın. Genişletmek için tıkla... retr0_ dedi: En az 2K bu arada. Daha da yükseltirsin bence. Özellikle DLSS ile.. Genişletmek için tıkla... RTX için ne derseniz?
feawen Hectopat Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 417 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2020 #6 w1B dedi: Bazı kişiler ayarları High'ta anca oynarsın dediler de. Genişletmek için tıkla... Bunu kimler dedi acaba? 1080TI bile oynamaz diye geziniyordular da oyunun optimizasyonu iyi yapılmış gibi duruyor. Sistemin rahatlıkla oynar zaten. Artı 0 Eksi
w1B dedi: Bazı kişiler ayarları High'ta anca oynarsın dediler de. Genişletmek için tıkla... Bunu kimler dedi acaba? 1080TI bile oynamaz diye geziniyordular da oyunun optimizasyonu iyi yapılmış gibi duruyor. Sistemin rahatlıkla oynar zaten.
ardayzr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2018 Mesajlar 2.576 Çözümler 20 Yer One With the Force Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Metalurji ve Malzeme Mühendisi 24 Eylül 2020 #7 w1B dedi: RTX için ne derseniz? Genişletmek için tıkla... Onun hakkında bir şey demek doğru olmaz bence oyunun çıkmasını beklemek en mantıklısı ama benim tahminim 30-50 FPS arası bir değer alabilirsiniz. Artı 0 Eksi
w1B dedi: RTX için ne derseniz? Genişletmek için tıkla... Onun hakkında bir şey demek doğru olmaz bence oyunun çıkmasını beklemek en mantıklısı ama benim tahminim 30-50 FPS arası bir değer alabilirsiniz.
KS KS W w1B Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 396 Çözümler 1 24 Eylül 2020 #8 ardayzr dedi: Onun hakkında bir şey demek doğru olmaz bence oyunun çıkmasını beklemek en mantıklısı ama benim tahminim 30-50 FPS arası bir değer alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... DLLS de var ama o da olsa bile mi 30-50 FPS'i görürüm? Artı 0 Eksi
ardayzr dedi: Onun hakkında bir şey demek doğru olmaz bence oyunun çıkmasını beklemek en mantıklısı ama benim tahminim 30-50 FPS arası bir değer alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... DLLS de var ama o da olsa bile mi 30-50 FPS'i görürüm?
ardayzr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2018 Mesajlar 2.576 Çözümler 20 Yer One With the Force Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Metalurji ve Malzeme Mühendisi 24 Eylül 2020 #9 w1B dedi: DLLS de var ama o da olsa bile mi 30-50 FPS'i görürüm? Genişletmek için tıkla... DLLS ile RTX ayın anda çalışabiliyor mu bilmiyorum. Artı 0 Eksi
w1B dedi: DLLS de var ama o da olsa bile mi 30-50 FPS'i görürüm? Genişletmek için tıkla... DLLS ile RTX ayın anda çalışabiliyor mu bilmiyorum.
KS KS W w1B Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 396 Çözümler 1 24 Eylül 2020 #10 ardayzr dedi: DLLS ile RTX ayın anda çalışabiliyor mu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Çalışıyor diye biliyorum. Artı 0 Eksi
ardayzr dedi: DLLS ile RTX ayın anda çalışabiliyor mu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Çalışıyor diye biliyorum.