Cyberpunk 2077'yi anlayamıyorum

1 level tabanca ile normal karektere kafa mı atman gerekiyor? Tüm ekipmanlarını geliştirerek devam etmen lazım. Örnek olarak Silverhand sahnesindeki Malorian silahı tek atıyor.
Evet oyuna balon diyip durmaktan vazgeçmiyorlar. Bu oyun şu buglu hali ile çıkmasaydı yine laf edeceklerdi. Oyunun kötü yanları olduğu gibi iyi yanları da çok.

Yok, haklılar o konuda. Cyberpunk 2077 oyun tarihinin en büyük balonlarından bir tanesi, buna diyecek hiçbir şey yok ne yazık ki.

Aşırı sıkıcı.

İfadeler: nih

Ya o kadar kasmadım hiç sen daha iyi biliyorsun. RPG oyunlarında böyle oluyor ama ben başlangıçta bile gizlilikle rahatça ilerlemeyi daha çok seviyorum. Herkesin oynayış tarzı farklı tabii.

İndirimdeyken almıştım ben de. 10. Saatteyim şuanda oyunda ortalama şimdiye kadar bir sorun yoktu oyunda hala (bug,vs.) Keanu abi geldikten sonra bi haller olmaya başladı yine oyun 1 kez çöktü, npc ler zeminin içine girmeye başladı falan. Ama çok rahatsız etmiyor şimdilik. Oyunun mantığını anlamaya başladım sayılır. Yeniden belirteyim daha önce de RPG tarzında oyunlar oynadım. Ancak çoğunda hatta neredeyse hepsinde kılıç ve büyü kastığım için CP77 farklı geldi muhtemelen. Silah ve vücut eklentisi anlamında. Anlamadığım bir oyunu da boklamak pek doğru değil o yüzden devam ediyorum.

Oyunculuk hayatımda yaptığım en büyük hata RDR2'yi aylarımı verip hiç sıkılmadan oyunu %100 bitirdikten sonra CP2077 oynamak olmuştur. E sonuç CP2077 balonunu 4 saat dayanabildikten sonra çöp kutusuna atmak oldu. Teşekkürler cdprojectred.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…