3 385129 Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 28 8 Aralık 2020 #11 Benim laptop zor açacak telefon nasıl açsın Allah aşkına
Elussi0n Hectopat Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 538 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2020 #12 385129 dedi: Benim laptop zor açacak telefon nasıl açsın Allah aşkına. Genişletmek için tıkla... Dostum GeForce Now adlı uygulama bunun için var. Eğer tam sürümü satın alırsan RTX açık Ultra ayarlarda akıcı oynayabilirsin. Tabii internetinin iyi olması lazım. Üstelik pahalı bir şey de değil aylık 5 Euro sanırım.
385129 dedi: Benim laptop zor açacak telefon nasıl açsın Allah aşkına. Genişletmek için tıkla... Dostum GeForce Now adlı uygulama bunun için var. Eğer tam sürümü satın alırsan RTX açık Ultra ayarlarda akıcı oynayabilirsin. Tabii internetinin iyi olması lazım. Üstelik pahalı bir şey de değil aylık 5 Euro sanırım.
Akif9748 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 4.643 Makaleler 18 Çözümler 58 8 Aralık 2020 #13 poorfredo dedi: Bu yüzden laptop masaüstünden daha iyidir . Genişletmek için tıkla... Tuvalete masaüstü kurarsanız daha iyi performans verir, bu fiyata masaüstü alınır (!).
poorfredo dedi: Bu yüzden laptop masaüstünden daha iyidir . Genişletmek için tıkla... Tuvalete masaüstü kurarsanız daha iyi performans verir, bu fiyata masaüstü alınır (!).