U UçanİneğeVuranFil Decapat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 832 Çözümler 2 29 Nisan 2021 #11 DDLAO dedi: Evet hocam, maalesef yasak Discord sunucusu vermek. Ama hayırlı olsun, iyi bir satıcıymış. Genişletmek için tıkla... İpucu versin.
DDLAO dedi: Evet hocam, maalesef yasak Discord sunucusu vermek. Ama hayırlı olsun, iyi bir satıcıymış. Genişletmek için tıkla... İpucu versin.
B Birisi42 Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 4.028 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Mars 29 Nisan 2021 #12 Bana da savaşta @mRekt verdi. Hocam hayırlı olsun ne diyelim.
Fernando Muslera Decipat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 1.222 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türk Telekom Arena Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2021 #13 Afelyoss dedi: İnsanlık ölmemiş. Oyun çalışıyor mu bari? Genişletmek için tıkla... Oyun iniyor şuan. Ama öncesinden bana çıkan oyunları denedim hepsi sorunsuz çalıştı. ( Far Cry 3,4 , The Crew, Dead by Daylight, Assasins Creed 3)
Afelyoss dedi: İnsanlık ölmemiş. Oyun çalışıyor mu bari? Genişletmek için tıkla... Oyun iniyor şuan. Ama öncesinden bana çıkan oyunları denedim hepsi sorunsuz çalıştı. ( Far Cry 3,4 , The Crew, Dead by Daylight, Assasins Creed 3)
DARKBOX Decipat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 712 Çözümler 10 Yer AMD Bilgisayar Topluyor... 29 Nisan 2021 #14 UçanİneğeVuranFil dedi: İpucu versin. Genişletmek için tıkla... Sahurda aldım 1 tane Epic Games'de açtım 1000 tane
UçanİneğeVuranFil dedi: İpucu versin. Genişletmek için tıkla... Sahurda aldım 1 tane Epic Games'de açtım 1000 tane
Fernando Muslera Decipat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 1.222 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türk Telekom Arena Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2021 #15 UçanİneğeVuranFil dedi: İpucu versin. Genişletmek için tıkla... Pre******.com
Afelyoss Decapat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 594 Çözümler 4 Yer u 29 Nisan 2021 #16 Fernando Muslera dedi: Oyun iniyor şu an. Ama öncesinden bana çıkan oyunları denedim hepsi sorunsuz çalıştı. ( Far Cry 3,4 , The Crew, Dead by Daylight, Assassin's Creed 3) Genişletmek için tıkla... Allah şansınızı artırsın. Site adı verseniz bende bedava alırım belki xd.
Fernando Muslera dedi: Oyun iniyor şu an. Ama öncesinden bana çıkan oyunları denedim hepsi sorunsuz çalıştı. ( Far Cry 3,4 , The Crew, Dead by Daylight, Assassin's Creed 3) Genişletmek için tıkla... Allah şansınızı artırsın. Site adı verseniz bende bedava alırım belki xd.
Fernando Muslera Decipat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 1.222 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türk Telekom Arena Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2021 #17 Afelyoss dedi: Allah şansınızı artırsın. Site adı verseniz bende bedava alırım belki xd. Genişletmek için tıkla... Yukarıda belirtmiştim ama tamamen veremem maalesef.
Afelyoss dedi: Allah şansınızı artırsın. Site adı verseniz bende bedava alırım belki xd. Genişletmek için tıkla... Yukarıda belirtmiştim ama tamamen veremem maalesef.
U UçanİneğeVuranFil Decapat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 832 Çözümler 2 29 Nisan 2021 #18 Afelyoss dedi: Allah şansınızı artırsın. Site adı verseniz bende bedava alırım belki xd. Genişletmek için tıkla... Hocam ben tek attım siteye.
Afelyoss dedi: Allah şansınızı artırsın. Site adı verseniz bende bedava alırım belki xd. Genişletmek için tıkla... Hocam ben tek attım siteye.
Fernando Muslera Decipat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 1.222 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türk Telekom Arena Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2021 #19 UçanİneğeVuranFil dedi: Hocam ben tek attım siteye. Genişletmek için tıkla... Doğan bey'e selam söyleyin.
UçanİneğeVuranFil dedi: Hocam ben tek attım siteye. Genişletmek için tıkla... Doğan bey'e selam söyleyin.
Afelyoss Decapat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 594 Çözümler 4 Yer u 29 Nisan 2021 #20 Fernando Muslera dedi: Yukarıda belirtmiştim ama tamamen veremem maalesef. Genişletmek için tıkla... Hocam sitede preden sonra h harfi var mı?
Fernando Muslera dedi: Yukarıda belirtmiştim ama tamamen veremem maalesef. Genişletmek için tıkla... Hocam sitede preden sonra h harfi var mı?