Silverhandim Picopat Katılım 11 Ocak 2025 Mesajlar 693 Çözümler 3 6 Mart 2025 #1 Oyun şu anda Xbox üzerinde 350 TL. Almak mantıklı olur mu? PC'de korsan şekilde oynamıştım daha önceden ama kararsız kaldım.
Oyun şu anda Xbox üzerinde 350 TL. Almak mantıklı olur mu? PC'de korsan şekilde oynamıştım daha önceden ama kararsız kaldım.
fercklenn Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2019 Mesajlar 3.615 Çözümler 36 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 | Asus TUF B450M-Plus Gaming | G.SKILL TRIDENT Z NEO RGB | Sapphire Nitro+ RX 6600 XT | Corsair iCue H100i Elite Capellix XT | CORSAIR MP 600 PRO 2TB | CORSAIR 4000D AIRFLOW | MSI MAG 256F | Asus ROG KERIS II ACE | Asus ROG Scope II 96 Wireless | Razer BlackShark V2 HyperSpeed | Sony DualSense | Rampage KL-R21 GRAND SERIES | SteelSeries QcK XXL | Subaru XV 21 Cinsiyet Erkek Meslek Uçak Teknisyeni 6 Mart 2025 #2 Silverhandim dedi: Oyun şu anda Xbox üzerinde 350 TL. Almak mantıklı olur mu? PC'de korsan şekilde oynamıştım daha önceden ama kararsız kaldım. Genişletmek için tıkla... DLC'si ile beraber alınır sarıyor güzel oyun.
Silverhandim dedi: Oyun şu anda Xbox üzerinde 350 TL. Almak mantıklı olur mu? PC'de korsan şekilde oynamıştım daha önceden ama kararsız kaldım. Genişletmek için tıkla... DLC'si ile beraber alınır sarıyor güzel oyun.
Schwagos Decipat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 1.935 Çözümler 29 6 Mart 2025 #3 Silverhandim dedi: Oyun şu anda Xbox üzerinde 350 TL. Almak mantıklı olur mu? PC'de korsan şekilde oynamıştım daha önceden ama kararsız kaldım. Genişletmek için tıkla... Hocam sayenizde benim de haberim oldu ben alacağım bence sizde alın
Silverhandim dedi: Oyun şu anda Xbox üzerinde 350 TL. Almak mantıklı olur mu? PC'de korsan şekilde oynamıştım daha önceden ama kararsız kaldım. Genişletmek için tıkla... Hocam sayenizde benim de haberim oldu ben alacağım bence sizde alın
Silverhandim Picopat Katılım 11 Ocak 2025 Mesajlar 693 Çözümler 3 6 Mart 2025 #4 fercklenn dedi: DLC'si ile beraber alınır sarıyor güzel oyun. Genişletmek için tıkla... Oyun çok güzel evet ama 350 TL (Dijital bir oyun için) biraz fazla sanki. bilemiyorum... Schwagos dedi: Hocam sayenizde benim de haberim oldu ben alacağım bence sizde alın Genişletmek için tıkla... Valla kararsızım
fercklenn dedi: DLC'si ile beraber alınır sarıyor güzel oyun. Genişletmek için tıkla... Oyun çok güzel evet ama 350 TL (Dijital bir oyun için) biraz fazla sanki. bilemiyorum... Schwagos dedi: Hocam sayenizde benim de haberim oldu ben alacağım bence sizde alın Genişletmek için tıkla... Valla kararsızım
yigidyum Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2017 Mesajlar 2.823 Makaleler 1 Çözümler 16 6 Mart 2025 #5 Silverhandim dedi: Oyun şu anda Xbox üzerinde 350 TL. Almak mantıklı olur mu? PC'de korsan şekilde oynamıştım daha önceden ama kararsız kaldım. Genişletmek için tıkla... Alınır. 650 TL olsa da alınır. Bu oyun her türlü alınır.
Silverhandim dedi: Oyun şu anda Xbox üzerinde 350 TL. Almak mantıklı olur mu? PC'de korsan şekilde oynamıştım daha önceden ama kararsız kaldım. Genişletmek için tıkla... Alınır. 650 TL olsa da alınır. Bu oyun her türlü alınır.
Schwagos Decipat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 1.935 Çözümler 29 6 Mart 2025 #6 Yanlış bilgi Silverhandim dedi: Oyun çok güzel evet ama 350 TL (dijital bir oyun için) biraz fazla sanki. Bilemiyorum... Genişletmek için tıkla... Hocam oyun PC desteklemiyormuş zaten. Dosya Ekleri cyber.png 6,5 KB · Görüntüleme: 46
Silverhandim dedi: Oyun çok güzel evet ama 350 TL (dijital bir oyun için) biraz fazla sanki. Bilemiyorum... Genişletmek için tıkla... Hocam oyun PC desteklemiyormuş zaten.
fercklenn Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2019 Mesajlar 3.615 Çözümler 36 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 | Asus TUF B450M-Plus Gaming | G.SKILL TRIDENT Z NEO RGB | Sapphire Nitro+ RX 6600 XT | Corsair iCue H100i Elite Capellix XT | CORSAIR MP 600 PRO 2TB | CORSAIR 4000D AIRFLOW | MSI MAG 256F | Asus ROG KERIS II ACE | Asus ROG Scope II 96 Wireless | Razer BlackShark V2 HyperSpeed | Sony DualSense | Rampage KL-R21 GRAND SERIES | SteelSeries QcK XXL | Subaru XV 21 Cinsiyet Erkek Meslek Uçak Teknisyeni 6 Mart 2025 #7 Schwagos dedi: Hocam oyun PC desteklemiyormuş zaten. Genişletmek için tıkla... PC destekliyor hocam Steam'de var. Silverhandim dedi: Oyun çok güzel evet ama 350 TL (Dijital bir oyun için) biraz fazla sanki. Bilemiyorum... Vallahi kararsızım Genişletmek için tıkla... Yani Steam'de Forza 5E 1000 üstü verirken az bile deriz 350 Cyberpunk'a az.
Schwagos dedi: Hocam oyun PC desteklemiyormuş zaten. Genişletmek için tıkla... PC destekliyor hocam Steam'de var. Silverhandim dedi: Oyun çok güzel evet ama 350 TL (Dijital bir oyun için) biraz fazla sanki. Bilemiyorum... Vallahi kararsızım Genişletmek için tıkla... Yani Steam'de Forza 5E 1000 üstü verirken az bile deriz 350 Cyberpunk'a az.
mitatdemir Centipat Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 603 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2025 #8 Silverhandim dedi: Oyun şu anda Xbox üzerinde 350 TL. Almak mantıklı olur mu? PC'de korsan şekilde oynamıştım daha önceden ama kararsız kaldım. Genişletmek için tıkla... 379'a almıştım şahsen beni sarmadı pek iade'de edemedim 379' lira boşa gitti.
Silverhandim dedi: Oyun şu anda Xbox üzerinde 350 TL. Almak mantıklı olur mu? PC'de korsan şekilde oynamıştım daha önceden ama kararsız kaldım. Genişletmek için tıkla... 379'a almıştım şahsen beni sarmadı pek iade'de edemedim 379' lira boşa gitti.
Silverhandim Picopat Katılım 11 Ocak 2025 Mesajlar 693 Çözümler 3 6 Mart 2025 #9 Schwagos dedi: Hocam oyun PC desteklemiyormuş zaten. Genişletmek için tıkla... Konsol için sordum zaten de 200 falan olsa kesin alırdım. bakalım düşünüyorum
Schwagos dedi: Hocam oyun PC desteklemiyormuş zaten. Genişletmek için tıkla... Konsol için sordum zaten de 200 falan olsa kesin alırdım. bakalım düşünüyorum
Schwagos Decipat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 1.935 Çözümler 29 6 Mart 2025 #10 Silverhandim dedi: Konsol için sordum zaten de 200 falan olsa kesin alırdım. Bakalım düşünüyorum Genişletmek için tıkla... He hocam konsol için dediyseniz alınabilir bence.
Silverhandim dedi: Konsol için sordum zaten de 200 falan olsa kesin alırdım. Bakalım düşünüyorum Genişletmek için tıkla... He hocam konsol için dediyseniz alınabilir bence.