Çözüldü Cyberpunk açılış ekranında topu dikti uyarısı veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Reidon

Hectopat
İlk aldığımda sorun yoktu ama son 2 gündür çöküp duruyor. Oyuna Steam'den sahibim. Epic'te de oyun var, onda böyle bir şey olmuyordu. Ekran kartı driverı güncel, OC kapalı. Ekrana geldiğinde topu dikti diyor. Başka ne yapmam lazım?

Çözüm
Evet ekran kartı driverını tekrar kurdum ve çözüldü gibi duruyor. Guilded kullanıyorum evet onu da kapattım sorun ondan dolayı galiba.
Bende de sürekli oyun açılırken topu dikti hatası veriyordu. Guilded programını kapattıktan sonra sorunsuz çalışmaya başladı. Guilded programı kullanıyor musunuz? Eğer kullanıyorsanız ya programı kapatın yada oyun verilerinizi program ile paylaşmayın kapatın, sorun çözülecektir.

Evet ekran kartı driverını tekrar kurdum ve çözüldü gibi duruyor. Guilded kullanıyorum evet onu da kapattım sorun ondan dolayı galiba.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…