Sürprizbozan Cyberpunk Adam Smasher nasıl yenilir?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kemalist zenci

Centipat
Daha fazla  
Oyunda
panamla birlikte olduğumuz sonda ilerliyorum
ve karşıma adam smasher çıktı ama yenemiyorum bunu yenmenin kolay bir yolu var mı?

Oyunda
ve karşıma adam smasher çıktı ama yenemiyorum bunu yenmenin kolay bir yolu var mı?

Oyundaki çoğu bosstan daha kolay.
Oyunda hangi yeteneklerden ilerlediniz bilmiyorum ama canınız çoksa bol bol can yenileme itemini arttıran perkleri yükseltin.
Benim tavsiyem pompalı, bir yakın silahı ( Fırlatılabilir bıçak en iyisi ) bir de tabanca kullanın çünkü en kolayı o oluyor.
Tabanca dediğim altıpatlar düz nerf dart atanlardan değil.
Bol bol bomba kullanın iş çözülüyor zaten.

Oyunda

Bu terkedilmis AVM'de ki gorevdeki adam ise arkasinda sirtinda bulunan trafo tarzi elektroniginin bulundugu yeri vurursaniz surekli kisa sürede biter.

Bu terkedilmis AVM'de ki gorevdeki adam ise arkasinda sirtinda bulunan trafo tarzi elektroniginin bulundugu yeri vurursaniz surekli kisa sürede biter.

Orası çok alakasız bir yer arkadaş oyun sonu bossundan bahsediyor.

Cevaplarınız için teşekkürler biraz yan görev yaptım biraz geliştim bu silahlarla yenilir mi?
Edit: Resim yüklenmedi 3.düzey makinelı tabanca 3.düzey fırlatılabilen bıçak 3.düzey çift namlulu tüfek zehirli Z bıçakları ve 3 tane can yenileme itemi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı