E EytbEneS Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 136 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #1 Arkadaşlar YouTube'da falan videolarına baktım oynayış kısmında aim assist seçeneği var zorluk kategorisinde ama bende sadece oyunun zorluğu seçeneği var sebebi nedir gamepad ile oynayacağım fakat aim assist olmadan zevkli olmuyor. Düzeltme: Erişilebilirlik kategorisindeymiş buldum.
Arkadaşlar YouTube'da falan videolarına baktım oynayış kısmında aim assist seçeneği var zorluk kategorisinde ama bende sadece oyunun zorluğu seçeneği var sebebi nedir gamepad ile oynayacağım fakat aim assist olmadan zevkli olmuyor. Düzeltme: Erişilebilirlik kategorisindeymiş buldum.
S SnowTger2 Hectopat Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 751 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #2 Tam Erişebilirliğe bakar mısınız diyecektim Bulduğunuza sevindim, keyifli oyunlar.
TwistyJead Decapat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 912 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #3 Ben de kolay moduna aldıktan sonra geri gelebilme ihtimaline karşın denemenizi önerecektim ki bulmuşsunuz iyi oyunlar.
Ben de kolay moduna aldıktan sonra geri gelebilme ihtimaline karşın denemenizi önerecektim ki bulmuşsunuz iyi oyunlar.