Cyberpunk alınır mı?

Bende RX570 var acaba bu kart ile rahat oynama şansım var mı?

Düşük ayarlarda GTA San Andreas kıvamında 40 FPS tabii ki oynarsın. Benim dediğim en az yüksek grafiklerde RT açık bir şekilde oynamak o oyun öyle zevk veriyor utlradan yükseğe alınca pek bir fark yok ama yüksekden ortaya alınca oyun GTA San Andreas'a dönüyor.

Oynamak isteyen adam düşükte de oynar. Yeni çıkan her AAA oyunu yüksekte oynamak için iyi bir kart lazım zaten. Hem düşükte bile oyunun grafikleri güzel.

Oynamak isteyen adam düşükte de oynar. Yeni çıkan her AAA oyunu yüksekte oynamak için iyi bir kart lazım zaten. Hem düşükte bile oyunun grafikleri güzel.
İsteyen adam oynar bu doğrudur fakat ama öylede tadı çıkmaz varlık içinde yokluğu yaşarsın.

1080p Low ayarlarda 40-52 FPS falan alabiliyorsunuz bence kupondan faydalanarak RDR2 alın orta -yüksek ayarlarda güzel bir şekilde oynarsınız.

Hocam zaten şu anda RDR oynuyorum bu bitince yeni bir hikayeli oyun arayışına çıkmamak adına bu konuyu açtım yine de teşekkürler.

Oyun ilk çıktığında çok şikayet vardı ama belli bir tayfa hikayesini savunuyordu acaba bu hatalar düzeltildi mi şu anda alınır mı halde mi?
Eğer sisteminiz varsa düşünmeden alın. İlk çıktığı zamanlar ufak tefek buglarla karşılaşmıştım. GTX 1050 sistemle 30 FPS zevk alarak bitirdim. Hikayesi çok iyi. Epic Games indirimlerinde kuponla alabiliyordunuz hala var mı bilmiyorum bir bakın isterseniz.

İndirimlerde alınır, güzel bir oyun. Tanıtımlarda sözünü verdikleri çoğu içeriği çıkarttılar fakat bu hâli bile güzel.

Bug konusunda ise güncellemeler ile ilk çıktığı zamanki çoğu bugu düzelttiler. Şimdiki hâli de buglu fakat hem daha az bug var hem de oynanışı bozacak buglar yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı