Sürprizbozan Cyberpunk bitti mi?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Emirhan5445

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
V öldü farklı bır karaktere gectım V'yi yasatmamın bır yolu yok muydu yoksa her turlu olecek mıydı?

Son düzenleyen: Moderatör:
V öldü farklı bır karaktere gectım V'yi yasatmamın bır yolu yok muydu yoksa her turlu olecek mıydı?
6 adet kadar son vardır. Bir kaçında V yaşıyor.
Ama hangi sonla biterse bitsin oyun, son aşamaya gelmeden (karar aşaması) önceki aşamaya seni atıyor. Yani V'nin yaşadığı ana.

İstersen tekrar farklı sona karar veriyorsun.

Sadece 6 ay ömrü kalıyor çok da yaşıyor sayılmaz.

Zaten oraları görmüyorsunuz hocam. Oyunu bitireli çok oldu ama her sondada sizi bir önceki görevde başlatıyordu. O emberste buluş diye bir şeydi sanırım. Yani her son aynı yere çıkıyor ama gidişat değişik işte. Kimisinde yaşıyor kimisinde ölüyor.

Son görevdeki seçim yerinde Panam finalini seçmeni öneririm. Tabi yan görevleri yapman lazım. Panam sonu en açık uçlu son olabilir. Yoruma bağlı olarak bu sonda V'nin kendini tamamen iyileştirebilecek bir tedavi yöntemi bulabileceğini söyleyebilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı