kassandra13 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Temmuz 2014 Mesajlar 2.018 Çözümler 5 9 Aralık 2020 #1 PS versiyonu oyunu direkt açacakmış, GOG üzerinden alanlar birkaç yüz MB, Steam veya Epic'ten alanlar 2-3 GB arası güncelleme yapacakmış. Bu güncelleme Day 1 Patch'i içeriyormuş.
PS versiyonu oyunu direkt açacakmış, GOG üzerinden alanlar birkaç yüz MB, Steam veya Epic'ten alanlar 2-3 GB arası güncelleme yapacakmış. Bu güncelleme Day 1 Patch'i içeriyormuş.
Zakramoreas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 4.209 Makaleler 1 Çözümler 62 9 Aralık 2020 #3 Güzel güzel o zaman artık "Sabaha kadar buradayız." deme vakti geldi
M Mustafafnt Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2019 Mesajlar 3.742 Çözümler 14 9 Aralık 2020 #4 Cyberpunk 2077 çıktığı gün ruh halim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Cyberpunk 2077 çıktığı gün ruh halim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Tyrant Decipat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 1.352 Çözümler 3 9 Aralık 2020 #5 kassandra13 dedi: PS versiyonu oyunu direkt açacakmış, GOG üzerinden alanlar birkaç yüz MB, Steam veya Epic'ten alanlar 2-3 GB arası güncelleme yapacakmış. Bu güncelleme Day 1 Patch'i içeriyormuş. Eki Görüntüle 772306 Genişletmek için tıkla... Hocam içermiyormuş* yazacaktınız sanırım? Yanılıyor muyum?
kassandra13 dedi: PS versiyonu oyunu direkt açacakmış, GOG üzerinden alanlar birkaç yüz MB, Steam veya Epic'ten alanlar 2-3 GB arası güncelleme yapacakmış. Bu güncelleme Day 1 Patch'i içeriyormuş. Eki Görüntüle 772306 Genişletmek için tıkla... Hocam içermiyormuş* yazacaktınız sanırım? Yanılıyor muyum?
Odyofil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ağustos 2017 Mesajlar 3.689 Makaleler 9 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2020 #6 PS4 neden 102 GB ?
H Hacışakirbey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mart 2019 Mesajlar 1.635 Çözümler 9 9 Aralık 2020 #7 Keşke sistemim kaldırsa da ben de sabaha kadar beklesem ama hayır .
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 9 Aralık 2020 #8 Tyrant dedi: Hocam içermiyormuş* yazacaktınız sanırım? Yanılıyor muyum? Genişletmek için tıkla... Ekran görüntüsü atmasa iyiymiş. Altında bol bol sorulmuş biraz bak derim. Ben çok kurcalamadım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Tyrant dedi: Hocam içermiyormuş* yazacaktınız sanırım? Yanılıyor muyum? Genişletmek için tıkla... Ekran görüntüsü atmasa iyiymiş. Altında bol bol sorulmuş biraz bak derim. Ben çok kurcalamadım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
kassandra13 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Temmuz 2014 Mesajlar 2.018 Çözümler 5 9 Aralık 2020 #9 Tyrant dedi: Hocam içermiyormuş* yazacaktınız sanırım? Yanılıyor muyum? Genişletmek için tıkla... Bizde yanlış olmaz Steam versiyonu day 1 patch içerecek mi diye sorulmuş, içerecek sadece ek olarak 2 3 gb güncelleme yapacaksın şeklinde cevap vermiş. Dosya Ekleri Screenshot_20201209-195734.jpg 66,7 KB · Görüntüleme: 55
Tyrant dedi: Hocam içermiyormuş* yazacaktınız sanırım? Yanılıyor muyum? Genişletmek için tıkla... Bizde yanlış olmaz Steam versiyonu day 1 patch içerecek mi diye sorulmuş, içerecek sadece ek olarak 2 3 gb güncelleme yapacaksın şeklinde cevap vermiş.
Patrixcs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2018 Mesajlar 8.753 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Marsilya 9 Aralık 2020 #10 Zabaha kadar buradayız . Bekliyorum yeminlen.