Cyberpunk Build önerisi

Salvador17

Decapat
Daha fazla  
Cyberpunk 2077 oynamaya başladım, adamları hackleyip, hassas tüfekle öldürme metodu ile oyunu oynuyorum. Daha önce oynayan arkadaşlardan hangi Build seçeceğim kısmında yardımcı olmasını isteyeceğim. Bu arada Katana ile doğramakta keyifli fakat karakter tam gelişmediği için hasar konusunda biraz fazlaca damage alıyor, bunun için bir öneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hassas tüfek dediğiniz mermilerin düşmanları takip ettiği mi?
Netrunner olarak oynamak güzel; ama çatışmadan önce karışıklık oluşturup zayıflatma için kullanmak daha mantıklı. Çatışma başlayınca bam güm silah kullanmaktan netrunner hack'lerini kullanmak aklıma gelmiyordu bile.
Mantis blade yerine gorilla arms kullandım. Yumruk yarışmalarında kaybetmeniz imkansız oluyor.
Çatışma dışında ve içinde sağlık yenilenme yetenekleri var, ulaşabildiğiniz anda onları açın.
Bir de oyuna yıllar içinde binlerce mod geliştirildi. Nexus mods sitesinden onlara bakabilirsiniz.
Ama en önemlisi bence, başkasının dediği gibi değil, keyfinize göre oynayın.

Yok hocam sniper gibi tek tek atış yapan ama yükleme süresi daha az olan tüfek kullanıyorum.

Yok hocam sniper gibi tek tek atış yapan ama yükleme süresi daha az olan tüfek kullanıyorum.
Anladım. Ancak hem çok hasar veriyim hem ölmiyim seviyesine ancak new game+'da gelebilirsiniz. Bence hem kesici silahları hem kullandığın tüfek tipinde hasarı artıran yetenekleri açıp çatışma dışı ve içinde sağlık yenileme yeteneklerini açsan yeter. Netrunner özellikleri de varmış zaten. Memnun kalmazsan respec de var. Önceki mesaj da dediğim gibi; modlara da bak. Yetenek, sağlık modları da olması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…