Sürprizbozan Cyberpunk devamında ne yapmalıyım?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ankara ronaldo

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar az önce ölen adamın kızıyla konuştuk ve Japon arkadaşım sonrasında kendimi otelde buldum ve o kadın geri gelmişti fakat şu an ana görevler kısmında sadece brigitte var oraya gitmeli miyim yoksa beklemeli miyim?

Kanka sanırsam Okada-San'ın öldüğü kısımdan bahsediyorsun. Orası ise iki seçenek verir. Gidebilirsin o kısımsa.

Kanka sanırsam Okada-San'ın öldüğü kısımdan bahsediyorsun. Orası ise iki seçenek verir. Gidebilirsin o kısımsa.
Hocam Okada San değil sanırsam Google'dan baktığım kadarıyla o yaşlı bir kadın. Ben hırsızlık yaptığımız zaman ölen adamın kızından bahsediyorum. Ayrıca şu anki görev bu:

Hocam Okada San değil sanırsam Google'dan baktığım kadarıyla o yaşlı bir kadın. Ben hırsızlık yaptığımız zaman ölen adamın kızından bahsediyorum. Ayrıca şu anki görev bu:
Sanırım bu hikayenin sonuncu görevi.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (157).png
    703,6 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…