Internette araştırmalarım sonucu DX12 oynayan arkadaşlar DX11 olmamasından şikayetçi ben ise tam tersi. Oyuna giriyorum ve AMD Software sağ üstte "Graphics API" yi DX11 algılıyor. Ben nasıl DX12 oynayabilirim bu oyunu? Teşekkürler.
Hayır oyun içinde directx değiştirebileceğim bir ayarda yok bildiğim kadarıyla?
hayır epic games den satın aldım epic games üzerinden oynuyorum ve içerisinde dx12 ayarı yok. Biraz önce yine baktım oyun içi dx11 görünüyor kesinlikle dx12 yapamadım :/
hayır epic games den satın aldım epic games üzerinden oynuyorum ve içerisinde dx12 ayarı yok. Biraz önce yine baktım oyun içi dx11 görünüyor kesinlikle dx12 yapamadım :/
sistem fena değil oyunu 100+ fps oynuyorum birde dediğim gibi aynı sistemde 2 farklı windowstan birinde dx12 çalışıyor. Anladığım kadarıyla benim yazılım problemim var. Ekran kartı sürücüm güncel başka ne yapabilirim ki
sistem fena değil oyunu 100+ fps oynuyorum birde dediğim gibi aynı sistemde 2 farklı windowstan birinde dx12 çalışıyor. Anladığım kadarıyla benim yazılım problemim var. Ekran kartı sürücüm güncel başka ne yapabilirim ki
Reddit'te birisi, Epic Games üzerinden satın aldığı Cyberpunk 2077'nin REDLauncher'ı oyunu açarken hiçbir türlü açmadığını söylemiş. Cevap olarak başka birsi Epic Games'i GOG Galaxy'e bağlamayı denemesini söylemiş. Siz de deneyin. Ayrıca bağladıktan sonra Cyberpunk'ı tekrardan açın ve oyunun açılmadan önce REDLauncher açılıyor mu açılmıyor mu deneyin. Eğer açılıyorsa Cyberpunk 2077'nin yanında bulunan DX11'i DX12 yapın ve oyuna girmeyi deneyin.
Eğer bu olmazsa, yani REDLauncher açılmazsa bir de Cyberpunk'ın dosyalarını doğrulamayı deneyin. Bilgisayarınızda REDLauncher yüklü mü bir kontrol edin. Eğer yüklüyse kesinlikle REDLauncher üzerinden oyunu açın. Eğr REDLauncher'ın nasıl bir şey olduğunu bilmiyorsanız aşağıya fotoğraf bıraktım.
Bende Cyberpunk yüklü olmadığı için Witcher 3 üzerinden gösterdim ama yüksek ihtimalle DirectX değiştirme seçeneği aynı program üzerinden Cyberpunk için de değiştirilebilir. Yani ben öyle düşünüyorum.
Ayrıca aklıma gelen son çözüm C++ 2013'yi onarmayı denemeniz. Belki işe yarayabilir. Bunları denedikten sonra tekrardan yazın, eğer olmazsa başka şeyler düşünebiliriz.
Valla baya bir yere yazdım ama sadece siz geri dönüş yaptınız öncelikle bunun için teşekkür ederim.
Malesef cyberpunk redlauncherda öyle bir ayar yok olsaydı resimini de ekledim. Ama son söylediğiniz deneyeyim başka bir şey gelmiyor çünkü elimden. Aynı sistemde eski windowsumu çalıştırdım(win10) ordan girdim oyuna 5yıl önceki harddiskimin içindeki kötü windowsum oyunu dx12 çalıştırıyor ama şu an kullandığım sistem(win10) oyunu dx11 açıyor. Aynı donanım aynı windows daha temiz bir windows ama çalışmıyor arkadaş