2 249873 Kilopat Katılım 17 Şubat 2019 Mesajlar 5.050 Çözümler 20 20 Eylül 2023 #1 Cyberpunk DLC almayı düşünüyorum ama bir türlü karar veremedim. Ucuza alabileceğim bir yöntem var mı? Veya DLC hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Birde şuan AC valhalla oynuyorum. Bu hızla 3 aya anca bitiririm.
Cyberpunk DLC almayı düşünüyorum ama bir türlü karar veremedim. Ucuza alabileceğim bir yöntem var mı? Veya DLC hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Birde şuan AC valhalla oynuyorum. Bu hızla 3 aya anca bitiririm.
ahmetkayahazretleri Centipat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 230 20 Eylül 2023 #2 t?rrente ne dersiniz
KayraWs Decipat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 1.167 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2023 #3 Silinen üye dedi: Cyberpunk DLC almayı düşünüyorum ama bir türlü karar veremedim. Ucuza alabileceğim bir yöntem var mı? Veya DLC hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Bir de şu an AC Valhalla oynuyorum. Bu hızla 3 aya anca bitiririm. Genişletmek için tıkla... Nays ile 320 TL'ye alabilirsin.
Silinen üye dedi: Cyberpunk DLC almayı düşünüyorum ama bir türlü karar veremedim. Ucuza alabileceğim bir yöntem var mı? Veya DLC hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Bir de şu an AC Valhalla oynuyorum. Bu hızla 3 aya anca bitiririm. Genişletmek için tıkla... Nays ile 320 TL'ye alabilirsin.
Kelsza Hectopat Katılım 6 Haziran 2021 Mesajlar 1.663 Çözümler 4 20 Eylül 2023 #4 Silinen üye dedi: Cyberpunk DLC almayı düşünüyorum ama bir türlü karar veremedim. Ucuza alabileceğim bir yöntem var mı? Veya DLC hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Birde şuan AC valhalla oynuyorum. Bu hızla 3 aya anca bitiririm. Genişletmek için tıkla... Nays ya da Papara ile cashback kullanıp daha ucuza alırsın. İndirime de girince alırsın illa oynamak istiyorsan.
Silinen üye dedi: Cyberpunk DLC almayı düşünüyorum ama bir türlü karar veremedim. Ucuza alabileceğim bir yöntem var mı? Veya DLC hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Birde şuan AC valhalla oynuyorum. Bu hızla 3 aya anca bitiririm. Genişletmek için tıkla... Nays ya da Papara ile cashback kullanıp daha ucuza alırsın. İndirime de girince alırsın illa oynamak istiyorsan.