Cyberpunk DLC iade edilmeli mi?

grizzy

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, Epic indirimlerinde Cyberpunk Ultimate paketi aldım ve oyun DLC ile beraber geldi. Lakin ben, Witcher'daki gibi oyunun bitmesinin ardından DLC görevini oynayabileceğimi sanıyordum (öncesinde de oynayabiliyor tabii). Neyse, ben güzelce oyunu bitirdim. Ardından "Oyuna dönmek ister misin?" dedi. Evet dedim, lakin final kısmı başlamadan öncesine attı. Şimdi, ben finalde o kadar şey yaşamışım, etkileyici bir final görmüşüm; hiçbir şey olmamış gibi DLC görevlerini oynamak garip geliyor. Ya, cidden bayağı bir zevkim ve merakım kaçtı. Oyunu Epic Games'ten aldım. Sadece DLC'yi iade etme şansım var mı (hiç oynamadım ek paketi, sadece ana oyun) yoksa iade edemez miyim? İade edemeyeceksem de Phantom Liberty ek paketi gerçekten keyifli mi? Oynamaya değer mi sizce? Yani aynı zevkle devam edebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
İade edebileceğini sanmıyorum. DLC gerçekten çok iyi. Bundan birkaç ay sonra oyunu unutmaya başladığında 2. oynayışında oynamanı tavsiye ediyorum.

Hoşuna gitmediyse et direk. Oynamamışsan zaten sorun yok demektir.

Ben zamanında 400 TL vererek almıştım ve maalesef beklediğimi bulamadım. Hikaye güzel olabilir ama bana çok kısa geldi açıkçası. Bir yandan kısa olması sayesinde bazı kısımların zorlama olması da engellenmiş.

Bu arada ben ana oyunu 125 TL'ye almıştım. Aradaki fiyat farkından dolayı psikolojik olarak önyargıya düşmüş de olabilirim.

Balon zaten.

Paket halinde aldığınız için iade edemeyebilirsiniz. DLC çok iyi bu arada, bence iade etmeyin oynayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…