Cyberpunk: Edgerunners benzeri anime tavsiyesi

Makaleler
9
Yer
C-137
Normalde anime ile hiç aram yok sevmiyorum. Sadece aşağıda saydığım 3 animeyi izledim. Bunlara benzer anime tavsiyeleriniz var mı?

Cyberpunk: Edgerunners
DOTA: Dragon's Blood
Arcane

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle Dota ve Arcane bir anime değildir onu söyleyerek başlayayım. Sadece Cyberpunk animesi için yorum yapacak olursam bilimkurgu türünden birkaç tane önerebilirim.

Cowboy Bebop
Akira
Ergo Proxy
Psycho-Pass

Önerdiklerimin çoğu eski ama iyi olduğunu düşündüğüm animeler. Önerdiklerimden ilk önce Cowboy Bebop ile başlayabilirsin. Diğer önerdiklerim daha karmaşık ve anlaşılması zor (anime kendi içerisinde az bilgi veriyor yada çeşitli yerlere referans yapıyor) olduğunu söyleyeyim.

Bir de Neon Genesis Evangelion animesi var bunu da Sci-Fi kategorisinde önermesem olmazdı bu da Akira, Ergo Proxy, ve Psycho-Pass gibi anlaşılması zor fakat güzel bir kült animedir.

Edge Runners'i yaparken esinlendiklerini düşündüğüm Akudama Drive'a bakabilirsin. Çok iyi bir anime mi, hayır değil. Ama Edge Runners da çizim kalitesi hariç aman aman bir iş değil zaten.

Öncelikle tavsiyeler için teşekkür ederim, @Lexix önerdiğin animelere baktım ama tam ısınamadım eski oldukları için galiba. Ama Akudama Drive'a göz atacağım güzel görünüyor.
Ben sanırım izlediğim 3 dizi/animeyi oyunlarla bağlantılı olduğu için sevmişim bu tarz başka tavsiyeniz var mı?

Ayrıca @Lexix doğum günün kutlu olsun. 🥳

Öncelikle tavsiyeler için teşekkür ederim, @Lexix önerdiğin animelere baktım ama tam ısınamadım eski oldukları için galiba. Ama Akudama Drive'a göz atacağım güzel görünüyor.
Ben sanırım izlediğim 3 dizi/animeyi oyunlarla bağlantılı olduğu için sevmişim bu tarz başka tavsiyeniz var mı?

Oyun tabanlı animeler çok az, olanlarda JRPG temalı. Zevkinizi bulmanız güzel ama bir yandanda dediğim şeylerden dolayı üzücü.

Belki ilginizi çeken olabilir diyerek;
Devil May Cry
Street Fighter
God Eater
Persona
Final Fantasy
Dragon Quest
Hellsing
Bulabildikleri bunlar.

istediğin tarz animeler oldukça az, fakat o tarz olmasa da seveceğini düşündüğüm bleach animesi var bence sevebilirsin.

Günümüz çizim kalitesiyle istediğin tarzda bulman zor. İleride anime izlemeyi seversen ve ne izleyeceğim ya ben diye kalırsan bu listeyi izlemeni öneririm.

Bu arada teşekkür ederim 😁

Anime değil ama Love Death Robots önerebilirim güzel bir animasyon. İçerisinde bir sürü küçük hikaye barındıran ve farklı tasarımları ile bölümleri hayranlık uyandırıyor.

Anime değil ama Love Death Robots önerebilirim güzel bir animasyon. İçerisinde bir sürü küçük hikaye barındıran ve farklı tasarımları ile bölümleri hayranlık uyandırıyor.
Bugün denk geldim ben de, isminden dolayı ön yargım vardı ama hiç düşündüğüm gibi bir şey değilmiş çok beğendim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı