ASR3 Hectopat Katılım 24 Kasım 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus dual 3060 8gb ryzen 5 5500 160 gb ram 600w Cinsiyet Diğer 24 Ocak 2024 #1 3060 kullanıyorum her şeyi denedim yine de frame generionu açamıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ocak 2024
Cyberpsychosis Kilopat Katılım 16 Ocak 2018 Mesajlar 576 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Night City Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 24 Ocak 2024 #2 Modunu indirip oyunun kurulu olduğu yerdeki bin klasörünün içine atmanız lazım. Ayrıca donanım hızlandırma ayarınızın da açık olması gerekiyor.
Modunu indirip oyunun kurulu olduğu yerdeki bin klasörünün içine atmanız lazım. Ayrıca donanım hızlandırma ayarınızın da açık olması gerekiyor.
ASR3 Hectopat Katılım 24 Kasım 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus dual 3060 8gb ryzen 5 5500 160 gb ram 600w Cinsiyet Diğer 24 Ocak 2024 #3 Cyberpsychosis dedi: Modunu indirip oyunun kurulu olduğu yerdeki bin klasörünün içine atmanız lazım. Ayrıca donanım hızlandırma ayarınızın da açık olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Donanım hızlandırma açık zaten kapalida denedim olmadı dosyalarida exenin olduğu klasöre attım bin klasorune yani acaba Epic Games'le ilgili olabilir mi ya da SSD de olmamasından kaynaklanabilir mi?
Cyberpsychosis dedi: Modunu indirip oyunun kurulu olduğu yerdeki bin klasörünün içine atmanız lazım. Ayrıca donanım hızlandırma ayarınızın da açık olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Donanım hızlandırma açık zaten kapalida denedim olmadı dosyalarida exenin olduğu klasöre attım bin klasorune yani acaba Epic Games'le ilgili olabilir mi ya da SSD de olmamasından kaynaklanabilir mi?