jax teller fanboyu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 1 Çözümler 27 10 Aralık 2020 #1 Soru başlıktadır. Yüklenmeli mi? Performans farkı gibi şeyler var mıdır?
poorfredo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 2.667 Makaleler 1 Çözümler 12 10 Aralık 2020 #2 Evet. Cyberpunk'a optimize geldi. NVIDIA da aynısını yaptı zaten.
Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.673 Çözümler 24 10 Aralık 2020 #3 jax teller fanboyu dedi: Soru başlıktadır. Yüklenmeli mi? Performans farkı gibi şeyler var mıdır? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle!
jax teller fanboyu dedi: Soru başlıktadır. Yüklenmeli mi? Performans farkı gibi şeyler var mıdır? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle!
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 10 Aralık 2020 #4 @Ctvxn o sürücüyle sorun yaşamış sanırım. AMD Cyberpunk 2077 ve normal sürücüsü arasındaki performans farkı ne kadardır? Cyberpunk destekli sürücüyü yükledim, performans düşüşü var. Cyberpunk oynayacağım. Eski sürücüye dönmeli miyim? www.technopat.net
@Ctvxn o sürücüyle sorun yaşamış sanırım. AMD Cyberpunk 2077 ve normal sürücüsü arasındaki performans farkı ne kadardır? Cyberpunk destekli sürücüyü yükledim, performans düşüşü var. Cyberpunk oynayacağım. Eski sürücüye dönmeli miyim? www.technopat.net
poorfredo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 2.667 Makaleler 1 Çözümler 12 10 Aralık 2020 #5 Kayseri Mantısı dedi: @Ctvxn o sürücüyle sorun yaşamış sanırım. AMD Cyberpunk 2077 ve normal sürücüsü arasındaki performans farkı ne kadardır? Cyberpunk destekli sürücüyü yükledim, performans düşüşü var. Cyberpunk oynayacağım. Eski sürücüye dönmeli miyim? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Bazı ayarlar aşırı FPS düşürüyor.
Kayseri Mantısı dedi: @Ctvxn o sürücüyle sorun yaşamış sanırım. AMD Cyberpunk 2077 ve normal sürücüsü arasındaki performans farkı ne kadardır? Cyberpunk destekli sürücüyü yükledim, performans düşüşü var. Cyberpunk oynayacağım. Eski sürücüye dönmeli miyim? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Bazı ayarlar aşırı FPS düşürüyor.