Ronexe Hectopat Katılım 16 Mart 2022 Mesajlar 300 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2023 #1 Cyberpunk'ta minibüs görevinin sonuna gelince karakter direkt ölüyor. Save mi bozuldu?
2 264523 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 12.114 Makaleler 4 Çözümler 68 21 Mayıs 2023 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şöyle mi? Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şöyle mi?
KS KS Ronexe Hectopat Katılım 16 Mart 2022 Mesajlar 300 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2023 #3 264523 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şöyle mi? Genişletmek için tıkla... evet aynısı Artı 0 Eksi
264523 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şöyle mi? Genişletmek için tıkla... evet aynısı
2 264523 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 12.114 Makaleler 4 Çözümler 68 21 Mayıs 2023 #4 Ronexe dedi: Evet aynısı Genişletmek için tıkla... Save bozuluyor ve şu sıralar pek çok kişide aynı durum var. Göreve geçmeden önceki Save'den tekrar dene. Olmazsa daha eski savelerden dene. Ben böyle çözdüm. Artı 0 Eksi
Ronexe dedi: Evet aynısı Genişletmek için tıkla... Save bozuluyor ve şu sıralar pek çok kişide aynı durum var. Göreve geçmeden önceki Save'den tekrar dene. Olmazsa daha eski savelerden dene. Ben böyle çözdüm.