Steam Cyberpunk mu Elden Ring mi alınır?

Portakal11

Femtopat
Daha fazla  
Şimdi şöyleki Steam'de yaz indirimleri varken Cyberpunk'un 600TL civarına düştüğünü gördüm. Elden Ring ise 1000TL civarında. 1000TL verip Elden Ring mi almak mantıklı 600 TL'ye Cyberpunk alıp yanına başka oyunlar almak mı? Ayrıca Cyberpunk mantıklıysa yanına oyun önerir misiniz?

Bu sorunun cevabı zevkine göre değişir. Elden Ring bir soulslike. Eğer bu türü seviyorsan bu türün kralıdır Elden Ring. Ama soulslike türü senlik değilse Cyberpunk daha mantıklı.

İki türde bana fark etmiyor. Souls like severim ama Cyberpunk'da sevcegimi biliyorum. O yüzden fiyat konularında kararsız kaldım.

Bu çok değişkenlik gösterecek bir soru. Hangi türü daha çok seviyorsan o oyunu al. Aynı türü karşılaştırsan daha net bir cevabı olur. Bana göre mesela Cyberpunk 2077 alınır çünkü souls-like türünü sevmiyorum.

İki oyunu da oynadım ve Elden Ring ilk souls like oyunum olmasına rağmen çok hoşuma gitmişti. Yüz defa sorsan yüz defa Elden Ring alırdım.

İki türde bana fark etmiyor. Souls like severim ama Cyberpunk'da sevcegimi biliyorum. O yüzden fiyat konularında kararsız kaldım.
Anime izlemeyi seviyorsan edgerunners'ın yeni sezonu 4-5 aya gelıcek ve oyuna o animenin sezonu ile çok büyük bir günceleme gelecek. Anime yüzünden sosyal medya,reelsler heryer cyberpunk ile dolup taşabilir. O ara bunu görüp ulan keşke alsaydım diyebilirsin benden demesi. Ayrıca anime seviyorsan ve izlemediysen edgerunner'sı izle bence çok güzel bir yapım. Bunlar hiç umrunda değilse bile 600 TL ye cyberpunk hala kulağa daha iyi geliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı