Aydinern Centipat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2021 #1 Merhaba. Ben yazın Cyberpunk almayı düşünüyorum. Ona göre para biriktireceğim. Sizce oyunun optimizasyon vs. problemleri düzelir mi?
Merhaba. Ben yazın Cyberpunk almayı düşünüyorum. Ona göre para biriktireceğim. Sizce oyunun optimizasyon vs. problemleri düzelir mi?
Sytex Megapat Katılım 10 Eylül 2016 Mesajlar 321 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2021 #2 Geliştirici ekip aralık ayında bize 2 ay verin oyunu düzelteceğiz demişlerdi. Büyük ihtimal yaza düzelmiş olur diye düşünüyorum.
Geliştirici ekip aralık ayında bize 2 ay verin oyunu düzelteceğiz demişlerdi. Büyük ihtimal yaza düzelmiş olur diye düşünüyorum.
3 384311 Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 5.826 Makaleler 6 Çözümler 20 19 Şubat 2021 #3 Düzelmeyecek bu gidişle.
YaVuZ kUdReT61 Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 599 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2021 #4 Aydinern dedi: Merhaba. Ben yazın Cyberpunk almayı düşünüyorum. Ona göre para biriktireceğim. Sizce oyunun optimizasyon vs. problemleri düzelir mi? Genişletmek için tıkla... Her güncelleme başka bir sorunu getiriyor toparlanması 2-3 ay sürebilir.
Aydinern dedi: Merhaba. Ben yazın Cyberpunk almayı düşünüyorum. Ona göre para biriktireceğim. Sizce oyunun optimizasyon vs. problemleri düzelir mi? Genişletmek için tıkla... Her güncelleme başka bir sorunu getiriyor toparlanması 2-3 ay sürebilir.
BOT Berk Femtopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 30 19 Şubat 2021 #5 Kesinlikle. Ama ne zaman, nasıl orası ayrı bir gizem. Tahmini olarak 5 ay içinde iyi bir güncelleme ile düzelir gibi. Düzelmez ise CDP Red batabilir.
Kesinlikle. Ama ne zaman, nasıl orası ayrı bir gizem. Tahmini olarak 5 ay içinde iyi bir güncelleme ile düzelir gibi. Düzelmez ise CDP Red batabilir.
threefold Picopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 149 Yer Ankara 19 Şubat 2021 #6 Şubat 2021'de patch 1.2'nin yayınlanmasını bekleyebilirsiniz diye açıklama yapmıştı CD Projekt Red. Birçok fix gelecek.
Şubat 2021'de patch 1.2'nin yayınlanmasını bekleyebilirsiniz diye açıklama yapmıştı CD Projekt Red. Birçok fix gelecek.
Zekke Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2021 #7 Ne zaman düzelir bilemem ama hangi platformdan almayı düşünüyorsunuz? Ona göre belki yardımcı olabilirim.
Ne zaman düzelir bilemem ama hangi platformdan almayı düşünüyorsunuz? Ona göre belki yardımcı olabilirim.
mstrikeout Decipat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 2.310 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer United Kingdom 19 Şubat 2021 #8 Düzelmesi uzun sürecektir zannımca. Oyunda gerçekten büyük ve sayısız hata var, üstüne üstlük CDPR'in kaynak kodları çalındı geçtiğimiz haftalarda. Bundan dolayı bir afallama ve yavaşlık görülebilir.
Düzelmesi uzun sürecektir zannımca. Oyunda gerçekten büyük ve sayısız hata var, üstüne üstlük CDPR'in kaynak kodları çalındı geçtiğimiz haftalarda. Bundan dolayı bir afallama ve yavaşlık görülebilir.
MrZaknafein Picopat Katılım 5 Şubat 2021 Mesajlar 100 19 Şubat 2021 #9 Cyberpunk kazasını bence Witcher'ın RTX versiyonu ve onla gelecek problemleri hallettikten sonra detaylıca halledecekler gibi.
Cyberpunk kazasını bence Witcher'ın RTX versiyonu ve onla gelecek problemleri hallettikten sonra detaylıca halledecekler gibi.
bados123 Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 14.029 Makaleler 18 Çözümler 63 Yer İzmir 19 Şubat 2021 #10 Minimum 6 ay. Her şeyin düzelmesi için gerekli süre bence minimum 6 ay.