TEST LİAN Centipat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 848 Makaleler 1 Çözümler 7 5 Eylül 2022 #1 Merhaba 250 lira vermek gerçekten istemiyorum laptop aldım ama Cyberpunk almadım ne zaman indirime girer acaba Steam'de?
Merhaba 250 lira vermek gerçekten istemiyorum laptop aldım ama Cyberpunk almadım ne zaman indirime girer acaba Steam'de?
Y yaagzrmkc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 2.932 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 5 Eylül 2022 #2 Sonbahar indiriminde girer.
Foreverthe Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 784 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #3 Sonbahar indiriminde büyük ihtimalle 120 lira civarına düşer. Şahsen bence o bile fazla
S simpilot Centipat Katılım 5 Ekim 2021 Mesajlar 144 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #4 TEST LİAN dedi: Merhaba 250 lira vermek gerçekten istemiyorum laptop aldım ama Cyberpunk almadım ne zaman indirime girer acaba Steam'de? Genişletmek için tıkla... Epic Games'i takip edin derim bazı dönemlerde oyunlarda indirim yapmasının yanında bir de kupon veriyor. Ben geçen indirim döneminde bu şekilde CP77 ve AC Valhalla almıştım çok uyguna.
TEST LİAN dedi: Merhaba 250 lira vermek gerçekten istemiyorum laptop aldım ama Cyberpunk almadım ne zaman indirime girer acaba Steam'de? Genişletmek için tıkla... Epic Games'i takip edin derim bazı dönemlerde oyunlarda indirim yapmasının yanında bir de kupon veriyor. Ben geçen indirim döneminde bu şekilde CP77 ve AC Valhalla almıştım çok uyguna.
TEST LİAN Centipat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 848 Makaleler 1 Çözümler 7 5 Eylül 2022 #5 Foreverthe dedi: Sonbahar indiriminde büyük ihtimalle 120 lira civarına düşer. Şahsen bence o bile fazla. Genişletmek için tıkla... Bence mükmemel bir oyun fazla değil.
Foreverthe dedi: Sonbahar indiriminde büyük ihtimalle 120 lira civarına düşer. Şahsen bence o bile fazla. Genişletmek için tıkla... Bence mükmemel bir oyun fazla değil.
Foreverthe Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 784 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #6 TEST LİAN dedi: Bence mükmemel bir oyun fazla değil. Genişletmek için tıkla... Kişisel tercih hocam