Cyberpunk, NVIDIA ayarları görünmüyor

İşletim sistemi
Windows 11

King Winner

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba, Epic Games üzerinden aldığım Cyberpunk'ta hiçbir şekilde NVIDIA ile ilgili herhangi bir ayarı değiştiremiyorum. Ayarlar yaklaşık ekte bıraktığım SS'ler gibi. NVIDIA refleks düşük gecikme olsun, diğer NVIDIA ile alakalı ayarlar olsun hiçbirinde herhangi bir değişiklik yapamıyorum hatta bazı ayarlar direkt gözükmüyor bile. Bunun en büyük eksisini DLSS'te yaşıyorum. DLSS'i açamadığım için haliyle çok düşük FPS değerlerinde takılı kalıyorum. Olayın asıl ilginç tarafı belki ben yanlış bir şey yapıyorumdur deyip oyunu NVIDIA'nın uygulaması üzerinden başlatmama rağmen hiçbir değişiklik olmuyor.

Dipnot: DLSS kısmında sadece AMD FSR ve Intel XeSS çıkıyor, DLSS kategorisinde ayarlarda gezinirken oyun otomatik olarak 5 tıktan 2.sini atlıyor yani DLSS'i seçtirtmiyor.

Şu soruna yardımı dokunabilecek kim varsa yazarsa çok sevinirim...

Dosya Ekleri

• 1733152187855.png
    60,3 KB · Görüntüleme: 53
  • resim_2024-12-02_181343314.png
    1.020,9 KB · Görüntüleme: 44
  • resim_2024-12-02_181401307.png
    882 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı nedir? Driverler güncel mi?

Oyunun ve driverın güncelliğini bir kontrol edin ilk önce.

Aynı sorunu bende yaşıyorum. Sürücü kaldırıp yeniden kurdum çözüm olmadı. Not: Oyunu yeni indirdim.

Sürücüyü silip tekrar kurmama rağmen herhangi bir değişiklik olmadı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…