Cyberpunk Phantom Liberty alınır mı?

Ahmed.arif

Hectopat
Daha fazla  
Kenarda köşede DualSense almak için biriktirdiğim 900TL param var. Sizce bu paranın bir kısmını alıp Cyberpunk'ın Phantom Liberty DLC'sini alınır mı? Yoksa Dulasense için para biriktirmeye devam mı edeyim? Bu arada Cyberpunk'ı yaklaşık bir 5-6 saat kadar oynadım o süre boyunca hoşuma gitti ama tamamen bitirmedim eğer oynarsam Ana oyunu oynayıp hemen ardından DLC'ye geçeceğim. Tavsiyeleriniz bekliyorum.

Ben dayanamayıp ön sipariş verdim. Bunun tek nedeni de ön sipariş bonusu. Büyük ihtimalle DLC’yi satın alacaktım o yüzden ön sipariş bonusunu kaçırmak istemedim.

Ben sizin yerinizde olsam bu paranın bir kısmını DLC’ye ayırırdım.

IMG_1933.jpeg

Ben dayanamayıp ön sipariş verdim. Bunun tek nedeni de ön sipariş bonusu. Büyük ihtimalle DLC'yi satın alacaktım o yüzden ön sipariş bonusunu kaçırmak istemedim.

Ben sizin yerinizde olsam bu paranın bir kısmını DLC'ye ayırırdım.

Eki Görüntüle 1956965

Oyun gerçekten o kadar güzel mi ya? En uzun oynadığım oyun Elden Ring onu da bayıla bayıla oynadım ama 130 saat tek oynayabildim. 300 saat nasıl oynadın be hocam? Ayrıca oyunu zamanında hata edip Epic'den aldım ve o berbat Launcher'a katlanmak zorundayım o ayrı üzücü.

Cilalanmış grafikler ve ek hikayeden başka bir şey yok hocam.

Hocam DLC için yeterli şeyler değil mi bunlar?

Ben olsam almazdım. Alacaklarını al oyuna sonra bak derim. Alırsan pişman olma ihtimalin var almayıp beklersen bir şey kaybetmezsin.

Hocam bir şey kaybetmezsin konusunda emin değilim işte bir de buna zam gelirse sıkıntı.

@Ahmed.arif hocam aşağıya birkaç fotoğraf bıraktım onlara da bakın isterseniz 😀.

Oyunu büyük bir gazla ön sipariş vererek aldım ve ön indirmeyle indirdim. Ardından da yayınlandığı gün oynamaya başladım. O zamandan bu zamana gerek tüm başarımlara kasmak için gerek tüm haritayı gezmek için gerekse diğer sonları görmek için oynadım hocam. Bana göre berbat bir optimizasyonla çıkmasaydı oyun dünyasının ve oyuncuların oyun hakkındaki genel düşünceleri çok daha farklı olabilirdi. Ancak 3 yıl sonra oyunu adam edebildiler. Gene de çıkacak bu yeni DLC ile işleri çok başka bir noktaya çıkaracaklarını düşünüyorum.

CS:GO rankım Global bu arada 😉.

IMG_1936.jpeg

IMG_1935.jpeg

IMG_1934.jpeg

@Ahmed.arif hocam aşağıya birkaç fotoğraf bıraktım onlara da bakın isterseniz 😀.

Oyunu büyük bir gazla ön sipariş vererek aldım ve ön indirmeyle indirdim. Ardından da yayınladığı gün oynamaya başladım. O zamandan bu zamana gerek tüm başarımlara kasmak için gerek tüm haritayı gezmek için gerekse diğer sonları görmek için oynadım hocam. Bana göre berbat bir optimizasyonla çıkmasaydı oyun dünyasının ve oyuncuların oyun hakkındaki genel düşünceleri çok daha farklı olabilirdi. Ancak 3 yıl sonra oyunu adam edebildiler. Gene de çıkacak bu yeni DLC ile işleri çok başka bir noktaya çıkaracaklarını düşünüyorum.

CS:GO rankım Global bu arada 😉.

Eki Görüntüle 1957007

Eki Görüntüle 1957006

Eki Görüntüle 1957001

Yani hocam sanırım bende alacağım çünkü oyunun yeni hali harbi çok iyi duruyor.
Oyunlardaki saatiniz konusuna gelincede harbi alkış gerek hocam bu resimlere.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı