Cyberpunk Phantom Liberty nasıl başlanır?

beydirbey

Hectopat
Makaleler
1
Oyunu ve DLC'yi satın aldım, oyunu daha önce hiç oynamadım yani sıfırdan başlayacağım. DLC'ye ana hikayenin bir kısmında girilebildiğini biliyorum. Fakat DLC'ye girince ana hikayenin geri kalanı çöpe mi gidiyor? Ana hikayeyi bitirip DLC'ye sıfırdan başlamak mümkün mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu ve DLC'yi satın aldım, oyunu daha önce hiç oynamadım yani sıfırdan başlayacağım. DLC'ye ana hikayenin bir kısmında girilebildiğini biliyorum. Fakat DLC'ye girince ana hikayenin geri kalanı çöpe mi gidiyor? Ana hikayeyi bitirip DLC'ye sıfırdan başlamak mümkün mü?

Ana hikayeyi bitirdikten sonra da oynayabilirsiniz ben öyle yapmıştım. Fakat dikkat etmeniz gereken bir şey var oyunun belli bir yerinde bir arama geliyor. Kurtlar sofrası adlı görev olması lazım çok fazla detaya girmiyorum o göreve ana oyunu bitirmeden gitmezseniz ana hikaye bitince DLC'ye başlayabilirsiniz. Bir diğer seçenek DLC'yi indirmemek eğer Steam'den aldıysanız. Çünkü çoğu oyuncu yanlışlıkla oyunun yarısında DLC'ye başlayıp oyunu çorba edebiliyor. Ana oyunu bitirince DLC'yi indirip ana oyunu bitirdiğiniz karakterle başlayabilirsiniz. Yine o arama geliyor 2 dakika oyun içinde takılınca merak etmeyin. Ki gelmedi diyelim direkt oyunun verdiği bir karakterlede DLC'ye başlayabiliyorsunuz.

DLC'ye girince ana hikaye çöp olmuyor tabii ki. DLC bölgesine istediğin zaman girip çıkabiliyorsun DLC'ye başlarsan.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı