Cyberpunk, RDR gibi oyunlardan hangileri alınmalı?

Tuna Kulenoviç

Centipat
Daha fazla  
Cyberpunk, RDR2, Withcer 3, Metro Exodus, Battlefield serisinden biri, Assassin's Creed Valhalla veya serisinden biri. Oyun önerileriniz varsa onları da alabilirim. 3 tane alacağım burada yazdıklarımdan ona göre önerin lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemin yeterliyse RDR2 derim ben. Her ne kadar sistemim kaldırmasa da izlediğim kadarıyla çok iyiydi. Üstüne Witcher 3 alabilirsin 18 liraya düşüyor indirimlerde.

Merhaba, yeni bir bilgisayar aldıktan sonra direkt olarak en iyi oyunlardan başlayıp oynamanızı tavsiye etmiyorum. Bu şekilde yaparsanız oynayacak oyun kalmaz. RDR2 gibi oyunlar gerek grafiksel gerekse yapay zeka olarak tepe oyunlar. Bunları önce bitirirseniz ne oynayacaksınız? :D

Neyse, listenizde kesinlikle ama kesinlikle AC Odyssey olmasını öneririm. Oyunun grafikleri, mekânsal tasarımları ve atmosferi o kadar iyi ki sırf mekanları dolaşırken bile saatleriniz harcayabilirsiniz. Merak etmeyin, haritası oldukça büyük ve hikayesi uzun soluklu. Witcher 3 ve RDR2 biraz daha AC'ye yakın bana kalırsa. O yüzden kalan iki oyun Cyberpunk 2077 ve BF oyunu olabilir. Ama BF'de hangi oyun olması konusunda kararsızım açıkçası.

oyun tarzından ne beklediğine bağlı. sinema tadında, yer yer ağırlaşmasına rağmen anlamlı bir açık dünya oyunu isterim, saatlerce içinde takılırım dersen RDR2'yi gönül rahatlığıyla al derim ama salt aksiyon isterim, yol gitmek beni sıkar dersen alma derim RDR2'yi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı