E ernth Femtopat Katılım 8 Haziran 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2025 #1 Arkadaşımın Epic Games hesabından DLC'li halini indirip oynadım ve beğendim. Sonra Steam'den aldım fakat DLC'siz aldığım için yüklediğimde save dosyaları çalışmadı. Yaşayan var mı, çözümü nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ağustos 2025
Arkadaşımın Epic Games hesabından DLC'li halini indirip oynadım ve beğendim. Sonra Steam'den aldım fakat DLC'siz aldığım için yüklediğimde save dosyaları çalışmadı. Yaşayan var mı, çözümü nedir?
Rothanos Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 458 Çözümler 23 Yer Bandırma 17 Ağustos 2025 #2 Save Editor (Project CyberCAT-SimpleGUI) An offshoot of SirBitesalot's CyberCAT, an in-development save editor. www.nexusmods.com Kullanmasını biliyorsanız Save Editor ile belki kurtarılabilir. Onun haricinde ihtimali olduğunu sanmıyorum, DLC'yi satın alın. Artı 0 Eksi
Save Editor (Project CyberCAT-SimpleGUI) An offshoot of SirBitesalot's CyberCAT, an in-development save editor. www.nexusmods.com Kullanmasını biliyorsanız Save Editor ile belki kurtarılabilir. Onun haricinde ihtimali olduğunu sanmıyorum, DLC'yi satın alın.