MrGorgias Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 29 Çözümler 2 19 Aralık 2021 #1 RAM 8 Ekran kartı GTX 1650 İşlemci AMD Ryzen 7 4800H Epic Games'de indirim ve kuponla 65 TL'ye düşüyor. Eğer hataları ve optimizasyonu düzeldiyse alıp oynamak istiyorum.
Epic Games'de indirim ve kuponla 65 TL'ye düşüyor. Eğer hataları ve optimizasyonu düzeldiyse alıp oynamak istiyorum.
RaYmN Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 902 Çözümler 3 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #2 MrGorgias dedi: Epic Games'de indirim ve kuponla 65 TL'ye düşüyor. Eğer hataları ve optimizasyonu düzeldiyse alıp oynamak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Eski haline göre büyük oranda düzeltildi diye biliyorum. RaYmN dedi: Eski haline göre büyük oranda düzeltildi diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Sadece optimizasyonu hala kötüymüş sanırım.
MrGorgias dedi: Epic Games'de indirim ve kuponla 65 TL'ye düşüyor. Eğer hataları ve optimizasyonu düzeldiyse alıp oynamak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Eski haline göre büyük oranda düzeltildi diye biliyorum. RaYmN dedi: Eski haline göre büyük oranda düzeltildi diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Sadece optimizasyonu hala kötüymüş sanırım.
14kero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 3.396 Çözümler 42 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #3 Hataların çoğu düzeldi fakat hala optimizasyon sorunu var.
MrGorgias Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 29 Çözümler 2 19 Aralık 2021 #4 14kero dedi: Hataların çoğu düzeldi fakat hala optimizasyon sorunu var. Genişletmek için tıkla... GTX 1650 ile düşük-orta ayarlarda oynayabilir miyim?
14kero dedi: Hataların çoğu düzeldi fakat hala optimizasyon sorunu var. Genişletmek için tıkla... GTX 1650 ile düşük-orta ayarlarda oynayabilir miyim?
Penetrator God Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 11.568 Makaleler 10 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #5 MrGorgias dedi: Epic Games'de indirim ve kuponla 65 TL'ye düşüyor. Eğer hataları ve optimizasyonu düzeldiyse alıp oynamak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Optimizasyonun düzelmesinin imkanı yok. O sistem ile low da falan oynarsınız.
MrGorgias dedi: Epic Games'de indirim ve kuponla 65 TL'ye düşüyor. Eğer hataları ve optimizasyonu düzeldiyse alıp oynamak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Optimizasyonun düzelmesinin imkanı yok. O sistem ile low da falan oynarsınız.
14kero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 3.396 Çözümler 42 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #6 MrGorgias dedi: GTX 1650 ile düşük-orta ayarlarda oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Bende de onun mobil versiyonu var. Optimus ve tek kanal ram yüzünden ben oynarken pek tatmin olamadım ama sizin sisteminizde çift kanal ram varsa oynatır.
MrGorgias dedi: GTX 1650 ile düşük-orta ayarlarda oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Bende de onun mobil versiyonu var. Optimus ve tek kanal ram yüzünden ben oynarken pek tatmin olamadım ama sizin sisteminizde çift kanal ram varsa oynatır.