Cyberpunk, Steam'de DLC ile almaya değer mi?

Hocam tamamda bu fiyata başka oyun, başka tecrübe varken aynı oyunun farklı hikayesi ne kadar mantıklı?

Hocam peki RDR2 falan oynadınız mi Witcher 3 falan onlar da bayağı indirime girmiş güzel bir sepet yapılabilir bence

RDR2.
Witcher 3
Hogwarts Legacy.

Bu şekilde yaklaşık 30 dolara geliyor.

Hocam uzun zaman oldu bitirdim ama yaklaşık bir 10 senesi vardır.

Ya hocam ben oyunu yaklaşık 30 saate yakın oynadım oyunda bir helikopter görevi vardı kontroller o kadar zor ki o görevi bir türlü geçemedim oyunu sildim yani kontrol edemiyorum ki hatırlıyor musunuz acaba hocam.

Alınabilir, DLC'si güzel.

Ya hocam ben oyunu yaklaşık 30 saate yakın oynadım oyunda bir helikopter görevi vardı kontroller o kadar zor ki o görevi bir türlü geçemedim oyunu sildim yani kontrol edemiyorum ki hatırlıyor musunuz acaba hocam.

Yanlış hatırlamıyorsam. Kontroller penceresinden değiştirebiliyorsunuz kontrolü az biraz anımsıyorum num* tuşlarıyla yapılıyordu galiba

Yanlış hatırlamıyorsam. Kontroller penceresinden değiştirebiliyorsunuz kontrolü az biraz anımsıyorum num* tuşlarıyla yapılıyordu galiba.

Aynen hocam bende öyle hatırlıyorum bir türlü geçememiştim görevi halbuki oyun çok keyifliydi neyse bir bakayım tekrardan teşekkür ederim hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…