The 5008 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2018 Mesajlar 2.083 Makaleler 1 Çözümler 43 Yer Coventry 23 Temmuz 2022 #11 Liberte Sergen dedi: Detroit hakkında ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Oynamadığım için yorum yapamayacağım, en kısa sürede alıp denemek istiyorum şahsen. Hikayesi hakkında fazla iyi yorumlar duydum, oynanışı nasıldır bilmiyorum ama.
Liberte Sergen dedi: Detroit hakkında ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Oynamadığım için yorum yapamayacağım, en kısa sürede alıp denemek istiyorum şahsen. Hikayesi hakkında fazla iyi yorumlar duydum, oynanışı nasıldır bilmiyorum ama.
Lawen Hectopat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 462 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2022 #12 Liberte Sergen dedi: Epic Games'ten 80 TL'ye Mafia 3 - Detroit - cp 2077 almıştım, Mart-nisan ayı gibi sanırım. Detroit oynanabilir mi? İlk 10 dk sıkılıp silmiştim. RE 2 Steam'de var ama çok bulmaca vardı silmiştim, bir kez daha şans vereyim mi? Genişletmek için tıkla... Hocam Detroite vakit ayıracağınıza film, dizi izleyin çok daha iyi
Liberte Sergen dedi: Epic Games'ten 80 TL'ye Mafia 3 - Detroit - cp 2077 almıştım, Mart-nisan ayı gibi sanırım. Detroit oynanabilir mi? İlk 10 dk sıkılıp silmiştim. RE 2 Steam'de var ama çok bulmaca vardı silmiştim, bir kez daha şans vereyim mi? Genişletmek için tıkla... Hocam Detroite vakit ayıracağınıza film, dizi izleyin çok daha iyi
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Temmuz 2022 #13 Lawen dedi: Hocam Detroit'e vakit ayıracağınıza film, dizi izleyin çok daha iyi Genişletmek için tıkla... Diziler sarmiyor öneri varsa onu da alayim
Lawen dedi: Hocam Detroit'e vakit ayıracağınıza film, dizi izleyin çok daha iyi Genişletmek için tıkla... Diziler sarmiyor öneri varsa onu da alayim